Laat een Modern,
Uniek T-shirt
Ontwerp Maken

Creatieve, op maat gemaakte betaalbare t-shirt ontwerpen
Gemaakt door de beste 5% van de t-shirt ontwerpers
Start een T-shirt ontwerpwedstrijd of werk direct met een grafisch ontwerper
Krijg volledig eigendom van je kant-en-klare bestanden
Geld-terug-garantie*
Maak een t-shirt ontwerp Hoe te starten?
icon tree We planten 1 boom voor elk project dat je start
Custom Company Logo Design
Maak een t-shirt ontwerp
Hoe te starten?
icon tree
We planten 1 boom
voor elk project dat je start
98% tevreden klanten white stars Totaal: 1070 reviews

Start een online wedstrijd voor het ontwerpen van t-shirts

T-shirt ontwerpwedstrijd laat onze creatieve ontwerpers meedingen naar het ontwerpen van je eigen t-shirts. Dit drijft originele en hoge kwaliteit t-shirt ontwerpen op. Jij kiest het winnende ontwerp dat helemaal van jou is en geleverd wordt in alle benodigde bestanden.

Logo design contest icon 1

3-10 professionele ontwerpen

Uit hoeveel t-shirt ontwerpen wil je kiezen? Kies gewoon je aantal! Onze creatieve ontwerpers kunnen elkaars werk niet zien, dus er worden alleen unieke en coole t-shirt ontwerpen ingezonden.

Logo design contest icon 2

Volledige auteursrechten & alle bestanden

Het gekozen winnende T-shirt ontwerp voor je bedrijf wordt je bezorgd in alle benodigde bestanden, inclusief 'open vector formaat', en je bezit de volledige auteursrechten.

Logo design contest icon 3

Geld terug garantie

We willen dat je gelukkig bent. Daarom noemen we het geen terugbetalingsbeleid maar onze Happy Client Policy. Lees hier meer over de voorwaarden.

Hoe werkt ons proces voor het ontwerpen van maatwerk t-shirts?

create brief image
connect with designers image
pick a winner image
Stap

1

Creatieve briefing

Een creatieve briefing vertelt onze ontwerpers wat je nodig hebt. We helpen je door coole T-shirt ontwerpen te laten zien, je merkidentiteit te beschrijven en vragen te stellen over je bedrijf en doelgroep.

Stap

2

Maak contact met de ontwerpers

Zodra je je eerste T-shirt ontwerp ontvangen hebt, maak je contact met de ontwerper om hem direct feedback te geven in een chat en werk je samen om je bedrijf op de best mogelijke manier te presenteren.

Stap

3

Kies een winnaar

Eerst kies je tot 3 ontwerpers als finalisten, die met jouw feedback verder zullen werken aan het perfectioneren van je T-shirt ontwerp. Daarna kies je een winnaar die je productieklare bestanden opstuurt.

warrioshack logo design winner image

“Werken met DesignBro was van begin tot eind een geweldige ervaring.”

“Het opzetten van het project was eenvoudig met duidelijke stappen en de resultaten waren verbazingwekkend. We kunnen niet gelukkiger zijn met ons nieuwe logo en zullen het met trots gebruiken op onze website en het volledige productassortiment.

Marco was geweldig. Hij begreep het echt wat we zochten en sloeg het uit het park. We vroegen om een aanpassing, en hij leverde boven verwachting.”

Waarom wij de beste 5% van t-shirt ontwerpers hebben

T-shirt ontwerpers op DesignBro zijn freelance creatieve professionals met jarenlange ervaring. Wij keuren onze creatieve ontwerpers om er zeker van te zijn dat je volledig tevreden zult zijn met je T-shirt ontwerp project.

Logo design contest icon 1

Portfolio indienen

Ontwerpers sturen hun portfolio naar DesignBro en laten ons een verscheidenheid aan werk zien op verschillende creatieve ontwerpgebieden.

Logo design contest icon 2

Kwaliteitscontrole

Ons screening team bekijkt elk portfolio zorgvuldig. Enkele van de criteria waar we naar kijken zijn kwaliteit en originaliteit van het werk en deskundigheid in vormgeving.

Logo design contest icon 3

Alleen de beste 5%

Ons team selecteert en accepteert slechts ongeveer 5% van alle ontwerpers. Zo kunnen we je verzekeren dat je volledig tevreden zult zijn met je ontwerp project.

Enkele van onze nieuwste coole t-shirt ontwerpideeën voor mannen en vrouwen

Custom T-shirt Design for 96 Racing
Custom Travel T-shirt Design
Cool T-shirt Design for City Run
Cool T-shirt Design for Don't Pizza Me Off

Leuke T-shirt ontwerp projecten waar we aan werkten

Bekijk DesignBro's eerdere t-shirt ontwerp projecten en laat je inspireren door onze case studies, portfolio en t-shirt ontwerp kwaliteit. Kleed je in stijl met ons. Onze ontwerpers maken een indrukwekkend t-shirt ontwerp voor je bij DesignBro. Geen sjablonen, robots, AI of apps. 100% origineel ontwerp!

Little twines icon image
Little twines icon image
Little twines icon image

Little twines

$304

Little Twines biedt eersteklas biologisch beddengoed aan. Met behulp van duurzame en ethische fabricageprocessen...

Sevengear icon image
Sevengear icon image
Sevengear icon image

Sevengear

$349

Het casual kledingmerk Seven Gear wil mensen met een passie voor motorfietsen een manier bieden om...

Irish Heritage icon image
Irish Heritage icon image
Irish Heritage icon image

Irish Heritage

$349

Irish Heritage Glassworks is een consortium van ingenieurs met artistieke wortels die de hoogste kwaliteit optisch glas gebruiken om verbazingwekkende schoonheid te scheppen.

Warrior shack icon image
Warrior shack icon image
Warrior shack icon image

Warrior Shack

$495

Warrior Shack is een fitness merk, dat zijn eigen producten verkoopt. Hun nadruk ligt op producten die gericht zijn op de gevechts-, CrossFit-, en yogamarkt.

CGT icon image
CGT icon image
CGT icon image

CGT

$389

Het Center for Group Counselling & Trauma (CGCT) is een non-profit organisatie die gespecialiseerde opleidingen aanbiedt aan psychologen, en communicatievaardigheden aan bedrijfsorganisaties.

Hoeveel kost het om een maatwerk T-shirt te ontwerpen?

De prijs hangt af van het ontwerpniveau dat je besluit te kiezen. De verschillende opties bevatten verschillende niveaus van dienstverlening en aantal unieke ontwerpers die aan je ontwerp werken. Voor welke optie je ook gaat, je krijgt origineel en professioneel werk, uitgevoerd door uitsluitend topkwaliteit ontwerpers. Dat is de DesignBro belofte.

Starter

Verwacht 3 - 5 ontwerpen
Door 3+ professionele ontwerpers
Onbeperkt aantal revisies
Volledig copyright
Geld-terug-garantie*
Start project

Zakelijk

Verwacht 5 - 8 ontwerpen
Door 5+ professionele ontwerpers
Grotere prijs voor ontwerpers
Onbeperkt aantal revisies
Volledig copyright
Geld-terug-garantie*
Start project

Pro

Verwacht 10 - 15 ontwerpen
Door 10+ professionele ontwerpers
Grotere prijs voor ontwerpers
Onbeperkt aantal revisies
Volledig copyright
Geld-terug-garantie*
Priority support
Start project

Agency

Geleverd door onze full agency partner Gency.co
Verwacht 5 ontwerpen
Door 5 handgeselecteerde ontwerpers
Project intake call met merk consultant
Maatwerk oplossing
Volledig copyright
Dedicated account manager
Intakegesprek aanvragen

Heb je meer nodig dan een T-shirt ontwerp?

Business card design image

Logo ontwerp

Vanaf €275
Maatwerk ontwerpen
Professionele ontwerpers
Volledig copyright
Start jouw project
Lees meer
Brand identity design image

Huisstijl ontwerp

Vanaf €550
Creatieve ontwerpen
Gescreende ontwerpers
Volledige copyright bestanden
Start jouw project
Lees meer
Website design image

Packaging design

Vanaf €690 (alleen ontwerp)
Unieke ontwerpen
Handgeselecteerde designers
Productieklare bestanden
Start jouw project
Lees meer
Why custom logo design image

Waarom heb je een modern en op maat gemaakt T-shirt ontwerp nodig?

Er is geen twijfel over dat T-shirts een van de populairste kledingstukken ter wereld zijn. Maar de ontwerpen van de meeste T-shirts zien er hetzelfde uit en onderscheiden zich niet van de massa.

Gezien het feit dat veel merken t-shirts gebruiken om reclame te maken voor hun bedrijf, zaak of organisatie, moeten t-shirts goed ontworpen zijn en van hoge kwaliteit. Sommige industrieën gebruiken t-shirts zelfs als uniform.

Er komt meer bij branding kijken dan alleen je logo op een ontwerpsjabloon zetten. Je T-shirts zullen er dan gewoon uitzien als honderdduizenden andere ontwerpen, zonder dat er een creatieve toets in zit.

Je kunt een persoonlijk, elegant tintje aan een T-shirt geven met een ontwerp op maat van hoge kwaliteit. Het dragen van je moderne, stijlvolle, op maat ontworpen t-shirts kan je klanten, fans, werknemers en wie dan ook helpen zich trots op je merk te voelen.

Logo design effectiveness image

Welk type t-shirt ontwerp werkt het best voor merkherkenning?

Er zijn veel factoren die een rol spelen bij het ontwerpen van T-shirts, waaronder typografie, kleur, animatie, en vele andere. In traditionele T-shirt ontwerpen worden lettertypes, kleuren, en afbeeldingen in grote maten weergegeven.

Designer t-shirts zijn er in allerlei stijlen, van merk- en typografische t-shirts tot abstracte, grafische, en fotografie ontwerpen. Met een vleugje eigenzinnigheid ben je er zeker van overal waar je komt de blikken te stelen.

Iedereen heeft een lachje nodig om zijn stemming op te vrolijken. Dat kun je doen door grappige T-shirts te ontwerpen. Geestige maar grappige citaten trekken de aandacht van iedereen, of het nu voor persoonlijke of zakelijke doeleinden is. Behalve dat ze je boodschap verspreiden, bouwen ze ook aan je merk zonder als een typische marketingtechniek te klinken.

Om de aandacht van de kijker te trekken, heb je een superieur ontwerp nodig en een kleurenschema dat relevant maar wijs is. Vertel je verhaal met een visueel aantrekkelijke grafiek. Je kunt het imago van je bedrijf of de reputatie van je onderneming overbrengen in de hoofden van de kijkers met creatieve ontwerpen voor t-shirts.

Het winkelend publiek wordt snel overgehaald om het uit het rek te pakken als je t-shirt ontwerp met succes hun aandacht trekt

Creative partner image

Wij zijn jouw creatieve grafisch ontwerp partner

Ons bekroonde, toegewijde en vriendelijke klantenserviceteam heeft een tevredenheidsscore van 98% en je kan 24/7 vragen stellen via onze speciale chat. We zijn hier om jou te helpen bij het creatieve grafisch ontwerp proces en om al jouw vragen te beantwoorden. Als je hulp nodig hebt bij het beslissen, helpt ons ondersteuningsteam jou graag met een gratis en vrijblijvend ontwerpadvies.

Vraag? Check onze FAQ

Grafische ontwerpers gebruiken T-shirts om hun esthetiek en persoonlijkheid te tonen door middel van afbeeldingen en ontwerpen die bedrijfslogo's en ander artwork bevatten. Het ontwerp kan op een racerback, v-hals, golf, polo, hoodie, henley-stijl halsuitsnijding, raglanmouwstijl, mouwloos t-shirt, of scoop neck stijl.
Je krijgt alles wat je nodig hebt om naar productie over te gaan. Onze T-shirt ontwerpers uploaden je ontwerp in de juiste formaten om naar een drukker te sturen. Je krijgt alle standaard bestanden. Bovendien is het ontwerp van jou, want je hebt het volledige wettelijke auteursrecht.
Ja, je kunt zelf ontwerpen maken voor elk model T-shirt, sweatshirt of kledingstuk.
Je enige vereiste is dat je onze grafisch ontwerpers een ontwerpopdracht geeft. Als je je T-shirt ontwerp gedetailleerder beschrijft, is de kans groter dat de ontwerper je T-shirt kan maken zoals je wenst. Vermeld zoveel bijzonderheden als je kunt. Specificeer de maten van het T-shirt, de stijl, de kleur, de grootte van de opdruk, en de drukvereisten, plus alle andere details die het ontwerp zouden kunnen beïnvloeden. Je T-shirt wordt beter als je de ontwerpers zo veel mogelijk details geeft!
Zeker. Als je specifieke afbeeldingen hebt (zoals een logo) of artwork dat je op je T-shirt ontwerp wilt hebben, geef ze dan aan onze ontwerpers met je opdracht, en zij zullen ze in hun ontwerp gebruiken.
Een t-shirt ontwerpwedstrijd is een wedstrijd tussen creatieve ontwerpers om het winnende ontwerp voor je creatieve opdracht te maken. Nadat je een creatieve opdracht geschreven hebt (waar we je mee helpen), betaal je, start je je wedstrijd en ontwerpers besluiten mee te doen en hun ontwerp(en) in te zenden. T-shirt ontwerpers kunnen elkaars inzendingen niet zien.

Je geeft feedback op ingezonden T-shirt ontwerpen en selecteert tot 3 finalisten. De finalisten werken hun ontwerpen bij en strijden om de winst. Je kiest een winnaar en ontvangt de bestanden voor het T-shirt ontwerp, evenals het volledige copyright op het winnende ontwerp.
Bij de meeste t-shirt ontwerp projecten zien we dat de klant de eerste ontwerpen binnen 24 uur begint te ontvangen.
De duur van het project hangt een beetje af van hoe snel je beslist welke ontwerpen je kiest.

De maximale duur van een project voor elke fase is:
Selecteren van 3 Finalist ontwerpen - max 10 dagen
Het winnende ontwerp kiezen - max 5 dagen
Ontvangen van de definitieve ontwerpbestanden - max 3 dagen

Gemiddeld merken we echter dat de meeste projecten binnen 12 dagen helemaal klaar zijn.
Ja! We geloven dat we zowel klanten als ontwerpers het beste kunnen dienen als we alleen met ontwerpers van topkwaliteit werken. We keuren het werk van ontwerpers voordat we ze toelaten tot een wedstrijd. Ontwerpers moeten hun eerder werk laten zien, en ons doorlichtingscomité, bestaande uit deskundigen uit de industrie, beoordeelt elk van deze portfolio's. Gemiddeld komt slechts 5% van de deelnemers door de selectie.
Ja! Voor slechts €45 kun je een 'standaard NDA' (geheimhoudingsverklaring) op je logo-project krijgen. Je kunt dit kiezen terwijl je het project begint, net voor je betaalt. Dit betekent dat de ontwerpers met de voorwaarden moeten instemmen voor ze je project kunnen zien.
Ja! Eigenlijk word je aangemoedigd om dat te doen. Je hebt een direct gesprek met alle T-shirt ontwerpers die aan je project werken. Je kunt ze vragen veranderingen aan te brengen & algemene vragen stellen.
Er is geen vaste limiet aan de hoeveelheid feedback of het aantal veranderingen dat je kunt vragen, zolang er maar genoeg tijd voor je project is. Je kunt rechtstreeks met de verschillende ontwerpers communiceren & je T-shirt ontwerp aanpassen tot je er helemaal weg van bent.
Jij bent voor 100% eigenaar van het winnende ontwerp. Alle auteursrechten zijn van jou.
Je krijgt de ‘open’, ‘bewerkbare’ .ai or .eps bestanden, en ook jpg en png voor direct gebruik. Als je iets specifieks nodig hebt, aarzel dan niet je ontwerper te vragen.
Deel deze pagina
Custom Company Logo Design