Werk met de top 5% grafisch ontwerpers

We bekijken de portfolio's van ontwerpers en accepteren alleen de beste 5% van alle ontwerpers die zich aanmelden. Zo kunnen we professionele grafische ontwerpen en creatieve kwaliteit garanderen voor je volgende ontwerp project.

Baristas Industry Packaging Design
Baristas Industry Packaging Design
98% tevreden klanten white stars Totaal: 1070 reviews

Creatieve grafische vormgeving. Tot uw dienst

Verstevig je merkidentiteit met een combinatie van beelden, typografie, illustraties, en alles daartussenin.

Enkele van onze mooie logo ontwerpen

Alchemist Brand Logo Design by DesignBro
GoNuts Custom Logo Design by DesignBro
Harpera Brooks Business Logo Design by DesignBro
Tailtracker Brand Logo Design by DesignBro

Enkele van onze mooie verpakkingsontwerpen

Ademibar Product Packaging Design
Seashore Can Packaging Design
Beer Bottle Packaging Design for Fatbird
Creative packaging design

Enkele van onze mooie merkidentiteit ontwerpen

Brand Identity Design for Kao Law Group
Brand Identity Design for Foundry Financial
Brand Identity Design for Jem
Brand Designing for Jensen Hay Farms

Bekijk enkele van onze laatste creaties voor echte klanten

Modern Website Design for Alectio
Website Design for Spa
Modern Website Design for Azacus
Professional Business Website Design

Enkele van onze social media designs

Skincare Company Social Creatives Design
Social Creatives Designing for Pluckd
Social Media Graphics Design for Fashion Brands
Social Media Creative Designing for Trave Company

Enkele van onze fantastische boekomslagen

Als het om grafisch ontwerp gaat, staan we op scherp.

Hier zie je hoe we 98% klanttevredenheid halen voor grafisch ontwerp diensten:

Tijd is geld. Geld is tijd Bij ons aangesloten grafisch ontwerpers zorgen ervoor dat je tijd bespaart en toch budgetvriendelijke ontwerpen maakt.
Fantastische creatieve ontwerpen De ontwerpers hier maken ontwerpen die stromen van creativiteit. Kies er die het meest bij je merk lijken te passen.
Outside the box Professionele grafische ontwerpers over de hele wereld streven ernaar om buiten de gebaande paden ontwerpen te bedenken. Laat je logo, grafische vormgeving, huisstijl, visitekaartjes, brochures, verpakkingsontwerp, en alles wat je bedrijf nodig heeft.
Geld terug garantie* We hechten veel waarde aan je bedrijf en je hard verdiende geld. Dus, als je ontevreden bent over de ontwerpen en niet het het beste ontwerp voor je zaak krijgt, verzekeren we je dat je geld terugkrijgt*.
icon contact image

Kop of munt - kies een van de twee manieren om maatwerk ontwerpen te krijgen

Met onze beproefde creatieve processen, en een wereldwijde gemeenschap van de beste 5% ontwerpers, kunnen we je concept en ideeën omzetten in unieke, onweerstaanbare, eigen ontwerpen.

Work directly illustration image

Kies een ontwerper
en werk direct

Blader door portfolio's, kies de grafisch ontwerper die geschikt lijkt voor je project, en ga eenvoudig aan de slag met kwaliteitsontwerpen met gemakkelijke communicatie.

Vind een ontwerper
Design content illustration

Start een ontwerpwedstrijd

Registreer je ontwerp project en verwelkom ontwerpers aan boord; zoek je favoriete grafische ontwerpers, en vertel ze waar je voorkeur naar uitgaat. Voila, je hebt je ontwerp van hoge kwaliteit klaar!

Start een project
warrioshack logo design winner image

“Werken met DesignBro was van begin tot eind een geweldige ervaring.”

“Het opzetten van het project was eenvoudig met duidelijke stappen en de resultaten waren verbluffend. We kunnen niet gelukkiger zijn met ons nieuwe logo en zullen het met trots gebruiken op onze website en ons volledige productassortiment.
Marco was geweldig. Hij begreep echt waar we naar op zoek waren en sloeg het uit het park. We vroegen om een aanpassing en hij leverde boven verwachting.”

ronnie farmer image

“Overweeg zeker om hun diensten te gebruiken - wat voor ontwerp je ook nodig hebt!”

“DesignBro beantwoordde al mijn vragen voorafgaand aan het project en de ontwerper was ongelooflijk professioneel en geweldig om mee te werken! Ze hebben ruimschoots de tijd genomen om met de ontwerper samen te werken en het uiteindelijke ontwerp is prachtig geworden!”

aidar image

“Ik zal DesignBro in de toekomst zeker gebruiken en het aanbevelen aan mijn vrienden”

“DesignBro stelde ons in staat om de visie van onze eiwitreepverpakking tot leven te brengen. Het platform is uiterst eenvoudig te navigeren en het team was zeer behulpzaam en snel om elke vraag die ik had te beantwoorden. De ontwerper is een echte professional. Hij was erg geduldig en reageerde snel op al mijn verzoeken. Ik zal DesignBro in de toekomst zeker gebruiken en aanbevelen aan mijn vrienden.”

lauren image

“De ontwerper was meer dan geweldig om mee te werken.”

“De ontwerper was meer dan geweldig om mee te werken. Zijn originele ontwerp was fantastisch!! Hij luisterde naar al mijn verzoeken en bracht me snel nieuwe, bijgewerkte ideeën. Ik zou elke dag weer met hem samenwerken!!”

jeff sierra image

“DesignBro is absoluut de juiste keuze voor een hoogwaardig en professioneel ontwerp.”

“Wij van Showcase Hub waren van mening dat de website van DesignBro zo gemakkelijk te navigeren en uiterst gebruiksvriendelijk was. Het feit dat we zoveel verschillende ontwerpen konden zien, van zoveel getalenteerde kunstenaars, en voor zo'n lage prijs, was ongelooflijk. DesignBro overtrof onze verwachtingen en we zouden ze ten zeerste aan iedereen aanbevelen.”

about us header image

Over onze grafisch ontwerpers

We hebben een hekel aan rommel. We kiezen onze ervaren ontwerpers met de hand uit op basis van de kwaliteit van hun werk. Eén voor één. Op deze manier, als je een wedstrijd met beperkte deelnamemogelijkheden voor je project uitschrijft, krijg je alleen de beste ontwerpers voor je merk. In een handomdraai.

Werk met alleen de beste, met de hand geselecteerde ontwerpers
Beperkte (3-10 plekken) inzendingen - grotere kans om te winnen
Alleen gesloten ontwerpwedstrijden
Finalisten krijgen betaald

Question? Check our FAQ

Grafische ontwerpen zijn een cruciaal onderdeel van elke organisatie, het is wat leven geeft aan een effectieve branding. Dat gezegd hebbende, er zijn tonnen ontwerpen beschikbaar, en tonnen mensen grijpen naar hetzelfde. Zo is de behoefte aan unieke ontwerpen met de tijd toegenomen. Deze op maat gemaakte grafische ontwerpen zorgen ervoor dat je je eigen ontwerpen krijgt die bij je merkidentiteit passen.
Je merk opwaarderen met de unieke smaak van op maat gemaakte ontwerpen zal niet alleen je potentiële klanten aantrekken, maar ook het vertrouwen van je bestaande klanten vergroten. Het gebruik van grafische ontwerpen helpt een merk een directe band met de klanten te scheppen door ze via beelden alles over je merk te laten weten.
Bij DesignBro verwelkomen we onze klanten om de beste 5% ontwerpers uit te kiezen. Anders dan bij gewoon freelancen, gaan we een stapje verder en staan onze klanten toe wedstrijden voor ontwerpers te houden. Uiteindelijk ontvang je de beste grafische ontwerpen. Daarna geven we je de tijd om de ontwerpen te beoordelen en feedback te geven.
Om effectieve en relevante ontwerpen te maken, hebben onze ontwerpers je voorkeuren en een beetje details over je merk nodig. Door de ontwerpers de creatieve opdracht, merkidentiteit, en details over het kleurenpalet te geven, neemt de kans op kwalitatieve en aangepaste ontwerpen onmiddellijk toe.
Een ontwerpwedstrijd is een wedstrijd tussen ontwerpers om het winnende ontwerp voor je creatieve opdracht te maken. Nadat je een creatieve opdracht hebt geschreven (waar we je mee helpen), betaal je, start je je wedstrijd en ontwerpers besluiten mee te doen en hun ontwerp(en) in te zenden. Ontwerpers kunnen elkaars inzendingen niet zien.
Je geeft feedback op ingezonden ontwerpen en selecteert tot 3 finalisten. De finalisten werken hun ontwerpen bij en strijden om de winst. Je kiest een winnaar en ontvangt de ontwerp-bestanden, evenals het volledige copyright op het winnende ontwerp.
Bij de meeste grafisch ontwerp projecten zien we dat de klant de eerste ontwerpen binnen 24 uur begint te ontvangen.
De duur van het project hangt een beetje af van hoe snel je beslist welke ontwerpen je kiest.
De maximale duur van een project voor elke fase is:
  • Selecteren van 3 finalisten - max 10 dagen
  • Het winnende ontwerp selecteren - max 5 dagen
  • Ontvangen van definitieve ontwerpbestanden - max 3 dagen

Ja! We geloven dat we zowel klanten als ontwerpers het beste kunnen helpen als we alleen met ontwerpers van topkwaliteit werken. We onderzoeken het werk van ontwerpers voor we ze toelaten tot een wedstrijd. Ontwerpers moeten hun eerder werk laten zien, en ons doorlichtingscomité, bestaande uit experts uit de industrie, beoordeelt elk van deze portfolio's. Gemiddeld komt slechts 5% van de deelnemers door de selectie.
Ja! Eigenlijk word je aangemoedigd om dat te doen. Je krijgt een rechtstreeks gesprek met alle grafisch ontwerpers die aan je project werken. Je kunt ze vragen veranderingen aan te brengen en algemene vragen stellen.
Je wordt 100% eigenaar van het winnende ontwerp. Alle auteursrechten zijn van jou.
Je krijgt alle industrie-standaards voor je 'open', 'bewerkbare' .ai of .eps bestanden, en ook jpg en png voor direct gebruik. Als je iets specifieks nodig hebt, aarzel dan niet om dit aan de grafisch ontwerper te vragen.

Elk project is eenvoudig te beginnen en gegarandeerd!
Twee zaken waar iedereen van houdt.

Start nu
Deel deze pagina
Custom Company Logo Design