Social media ontwerp

voor Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Youtube

Creatieve, op maat gemaakte ontwerpen
Gecreëerd door de beste 5% van ontwerpers
Start een wedstrijd of werk rechtstreeks met een ontwerper
ontvang bestanden met volledige copyright en klaar voor gebruik
Niet goed geld terug*
Start een project
icon tree We planten 1 boom voor elk project dat je start
Social Media Design
Start een project
icon tree
We planten 1 boom
voor elk project dat je start
98% tevreden klanten white stars Totaal: 1070 reviews

Enkele van onze geweldige social media ontwerpen

Skincare Social Media Creative
Pluckd Social Media Creative
Travel Social Media Creative
Fashion Social Media Creative
Early Bird Discounts Social Media Creative
Real Estate Social Media Creative
Nusa Social Media Creative
Ceremony Social Media Creative
Logo design contest icon 1

3-10 professionele ontwerpen

Uit hoeveel ontwerpen wil je kiezen? Kies gewoon je aantal. Ontwerpers kunnen elkaars werk niet zien, dus er is alleen unieke en creatieve inhoud.

Logo design contest icon 2

Volledige auteursrechten & alle bestanden

Het gekozen winnende ontwerp wordt je bezorgd in alle nodige bestanden, inclusief 'open vector formaat', en je bezit de volledige auteursrechten.

Logo design contest icon 3

Niet goed geld terug*

We willen dat je gelukkig bent. Daarom noemen we het geen terugbetalingsbeleid maar onze Happy Client Policy. Lees hier meer over de voorwaarden.

Hoe werkt het?

create brief image
connect with designers image
pick a winner image
Stap

1

Creatieve briefing

Een creatieve briefing vertelt ons wat je nodig hebt. We helpen je je merk te beschrijven met vragen over je bedrijf en je doelgroep.

Stap

2

Maak contact met de ontwerpers

Als je je eerste ontwerpen ontvangen hebt, maak je contact met de ontwerper om hem direct in een chat feedback te geven en samen te werken aan het best mogelijke resultaat.

Stap

3

Kies een winner

Eerst kies je tot 3 ontwerpers als finalisten, die met jouw feedback verder werken aan het perfectioneren van je ontwerp. Daarna kies je een winnaar die je gebruiksklare bestanden uploadt.

Jeff Sierra Testimonial

“DesignBro is beslist de weg die je moet gaan voor een hoogwaardig en professioneel ontwerp voor je bedrijf of merk.”

“Wij van Showcase Hub vonden dat DesignBro's website zo gemakkelijk was om door te navigeren en uiterst gebruiksvriendelijk. Het feit dat we zo veel verschillende ontwerpen konden zien, van zo veel getalenteerde kunstenaars, en voor zo'n lage prijs, was ongelooflijk. DesignBro overtrof onze verwachtingen en we zouden ze aan iedereen ten zeerste aanbevelen.”

Waarom wij de beste 5% ontwerpers hebben

Ontwerpers op DesignBro zijn freelance professionals met jarenlange ervaring. We screenen onze ontwerpers om er zeker van te zijn dat je volledig tevreden zult zijn met je website project.

Portfolio submission contest icon 1

Portfolio inzending

Ontwerpers sturen hun portfolio naar DesignBro en tonen ons een verscheidenheid aan werk op verschillende creatieve ontwerpgebieden

Quality check contest icon 2

Screening

Onze specialisten bekijken elk portfolio zorgvuldig. Enkele van de criteria waar we naar kijken zijn kwaliteit en originaliteit van het werk en deskundigheid in vormgeving.

Only the best 5% contest icon 3

Alleen de beste 5%

Ons team selecteert en accepteert slechts ongeveer 5% van alle ontwerpers. Zo kunnen we je verzekeren dat je volledig tevreden zult zijn met je ontwerp project.

Bekijk enkele van onze laatste creaties voor echte klanten

Skincare Social Media Creative
Pluckd Social Media Creative
Travel Social Media Creative
Fashion Social Media Creative

Social media ontwerp projecten

Bekijk DesignBro's eerdere social media ontwerp projecten en laat je inspireren door onze case studies en de kwaliteit van het ingezonden werk.

Little twines icon image
Little twines icon image
Little twines icon image

Little twines

$304

Little Twines biedt eersteklas biologisch beddengoed aan. Met gebruik van duurzame en ethische fabricageprocessen...

Sevengear icon image
Sevengear icon image
Sevengear icon image

Sevengear

$349

Het casual kledingmerk Seven Gear wil mensen met een passie voor motorfietsen een manier bieden om...

Irish Heritage icon image
Irish Heritage icon image
Irish Heritage icon image

Irish Heritage

$349

Irish Heritage Glassworks is een consortium van ingenieurs met artistieke wortels die de hoogste kwaliteit optisch glas gebruiken om verbazingwekkende schoonheid te scheppen.

Warrior shack icon image
Warrior shack icon image
Warrior shack icon image

Warrior Shack

$495

Warrior Shack is een fitness merk, dat zijn eigen producten verkoopt. Hun nadruk ligt op producten die gericht zijn op de gevechts-, CrossFit-, en yogamarkt.

CGT icon image
CGT icon image
CGT icon image

CGT

$389

Het Center for Group Counselling & Trauma (CGCT) is een non-profit organisatie die gespecialiseerde opleidingen aanbiedt aan psychologen, en communicatievaardigheden aan bedrijfsorganisaties.

Bekijk meer projecten

Wat kost een ontwerp voor sociale media?

De prijs hangt af van het ontwerpniveau dat je besluit te kiezen. De verschillende opties bevatten verschillende niveaus van dienstverlening en aantal unieke ontwerpers die aan je ontwerp werken. Voor welke optie je ook gaat, je krijgt origineel en professioneel werk, uitgevoerd door uitsluitend topkwaliteit ontwerpers. Dat is de DesignBro belofte.

Creatieve, handgemaakte ontwerpen
Gemaakt door vooraf gescreende ontwerpers
Auteursrecht op het winnende ontwerp
Niet goed geld terug*
Ontwerpers zien elkaars werk niet
Vector (open) bestanden

Heb je meer nodig dan social media ontwerp?

Business card design image

Visitekaartje ontwerp

Vanaf €210
Ontwerpen op maat
Professionele ontwerpers
Volledige auteursrechtelijke bestanden
Start jouw project
Bekijk meer
Brand identity design image

Huisstijl ontwerp

Vanaf €550
Creatieve ontwerpen
Voorgeselecteerde ontwerpers
Volledige auteursrechtelijke bestanden
Start jouw project
Bekijk meer
Website design image

Website ontwerp

Vanaf €690 (alleen ontwerp)
Unieke ontwerpen
Gecurateerde ontwerpers
Productie-klare bestanden
Start jouw project
Bekijk meer
importance-of-website-design.svg

Wat maakt een goed social media ontwerp?

Een professioneel ontwerp voor sociale media zal, uiteraard, een mooie kopfoto hebben als pronkfoto. Het zal ook een op maat gemaakt omslagontwerp hebben dat enkele basiseigenschappen van de profieleigenaars prijsgeeft zonder direct te zijn. Als het een bedrijfsprofiel is, moet de omslag een visuele weergave zijn van je merkidentiteit. Het zou om te beginnen je bedrijfslogo en slogan moeten bevatten.

Vraag? Bekijk onze FAQ

De ontwerpwedstrijd is een manier voor onze ontwerpers om mee te dingen naar jouw opdracht. Dit helpt te garanderen dat elk ontwerp dat bij je ingediend wordt origineel, creatief en van hoge kwaliteit is.
Bij de meeste grafisch ontwerp projecten zien we dat de klant de eerste ontwerpen binnen 24 uur begint te ontvangen.
De eerste ontwerpfase duurt 10 dagen, maar je kunt feedback beginnen geven zodra je een ontwerp ontvangt! Daarna kies je tussen 1 en 3 finalisten, en heb je nog 5 dagen om met hen te werken voor je een winnaar moet kiezen.
Ja! We geloven dat we zowel klanten als ontwerpers het beste kunnen dienen als we alleen met ontwerpers van topkwaliteit werken. We onderzoeken het werk van ontwerpers voor we ze toelaten tot een wedstrijd. Ontwerpers moeten hun eerder werk laten zien, en ons doorlichtingscomité, bestaande uit experts uit de industrie, beoordeelt elk van deze portfolio's. Gemiddeld komt slechts 5% van de deelnemers door de selectie.
Ja! Voor slechts €45 kun je een 'standaard NDA' (geheimhoudingsverklaring) op je social media project krijgen. Je kunt dit kiezen terwijl je het project begint, net voor je betaalt. Dit betekent dat de ontwerpers met de voorwaarden moeten instemmen voor ze je project kunnen zien.
Ja! Eigenlijk word je aangemoedigd om dat te doen. Je krijgt een rechtstreeks gesprek met alle logo ontwerpers die aan je project werken. Je kunt ze vragen veranderingen aan te brengen en algemene vragen stellen.
Er is geen vaste limiet aan de hoeveelheid feedback of het aantal veranderingen dat je kunt vragen, zolang er maar genoeg tijd voor je project is. Je kunt rechtstreeks met de verschillende ontwerpers communiceren & je ontwerp zo aanpassen dat je er helemaal weg van bent.
Je wordt 100% eigenaar van het winnende ontwerp. Alle auteursrechten zijn van jou.
Je krijgt alle industrie-standaarden voor je 'open', 'bewerkbare' .ai of .eps bestanden, en ook jpg en png voor direct gebruik. Als je iets specifieks nodig hebt, aarzel dan niet je grafisch ontwerper te vragen.
We bieden een huisstijl pakket aan, waarin je zowel een logo als briefpapier ontvangt, inclusief visitekaartjes, briefhoofd, envelop en compliment slip ontwerp.
Creative partner image

Wij zijn jouw creatieve grafisch ontwerp partner

Ons bekroonde, toegewijde en vriendelijke klantenserviceteam heeft een tevredenheidsscore van 98% en je kan 24/7 vragen stellen via onze speciale chat. We zijn hier om jou te helpen bij het creatieve grafisch ontwerp proces en om al jouw vragen te beantwoorden. Als je hulp nodig hebt bij het beslissen, helpt ons ondersteuningsteam jou graag met een gratis en vrijblijvend ontwerpadvies.

Deel deze pagina
Custom Company Logo Design