DesignBro reviews

We vragen al onze klanten om feedback over hun project achter te laten, goed of slecht, en we publiceren alle beoordelingen ongefilterd. Dit is onze belofte aan jou.

Je zult zien dat klanten gevraagd is zowel de kwaliteit van hun ontwerper te beoordelen, als hun algemene ervaring. Het is ons doel de hoogste kwaliteit te leveren en we verbeteren voortdurend alle aspecten van het DesignBro platform.

Gemiddelde totale sterrenwaardering:

green star green star green star green star green star

98% Tevredenheid

warrioshack logo design winner image

“Werken met DesignBro was van begin tot eind een geweldige ervaring.”

"Het opzetten van het project was eenvoudig met duidelijke stappen en de resultaten waren verbluffend. We konden niet gelukkiger zijn met ons nieuwe logo en zullen het met trots gebruiken op onze website en ons volledige productassortiment.
Marco was geweldig. Hij begreep echt wat we zochten en sloeg de spijker op z'n kop. We vroegen om een aanpassing, en hij leverde boven verwachting."

ronnie farmer image

“Overweeg zeker hun diensten te gebruiken - wat je ontwerpbehoeften ook zijn!”

"DesignBro beantwoordde al mijn vragen voorafgaand aan de wedstrijd en de ontwerper was ongelooflijk professioneel en geweldig om mee te werken! Er was een royale hoeveelheid tijd om met de ontwerper te werken en het uiteindelijke ontwerp werd geweldig!"

aidar image

“Ik zal DesignBro in de toekomst zeker gebruiken en het aanbevelen aan mijn vrienden”

“DesignBro stelde ons in staat de visie op onze proteïnereep verpakking tot leven te brengen. Het platform is uiterst gemakkelijk te navigeren en het team was zeer behulpzaam en snel bij het antwoord op elke vraag die ik had. De ontwerper is een echte professional. Hij was zeer geduldig en reageerde snel op al mijn verzoeken. Ik zal DesignBro zeker gebruiken in de toekomst gebruiken en aan mijn vrienden aanbevelen.”

lauren image

“De ontwerper was meer dan geweldig om mee te werken.”

“De ontwerper was meer dan geweldig om mee te werken. Zijn oorspronkelijke ontwerp was fantastisch!!! Hij luisterde naar al mijn verzoeken en kwam snel met nieuwe bijgewerkte ideeën. Ik zou elke dag weer met hem samenwerken!!!”

jeff sierra image

“DesignBro is beslist de plek voor een hoogwaardig en professioneel ontwerp.”

“Wij van Showcase Hub vonden dat DesignBro's website zo gemakkelijk was om door te navigeren door en uiterst gebruiksvriendelijk. Het feit dat we zoveel verschillende ontwerpen konden zien verschillende ontwerpen, van zoveel getalenteerde kunstenaars, en voor zo'n lage prijs, was ongelooflijk. DesignBro overtrof onze verwachtingen en we zouden ze ten zeerste aanbevelen hen aan iedereen.”

Deel deze pagina