Logo Ontwerpen

  • Kies uit 3 - 10 professionele logo ontwerpen
  • 100% origineel & speciaal voor jou ontworpen
  • Professionele ontwerpers
  • Niet goed, geld terug!*

Onze professionele logo ontwerpers met jaren ervaring maken meerdere ontwerpen waar je de beste uit kan kiezen!

Gemiddelde rating:

98% Tevredenheid, lees onze reviews !

Onze logo
ontwerpen

Logo ontwerp
wedstrijd

Onze ontwerpers nemen deel aan jouw ontwerpwedstrijd. Hierdoor krijg je originele logos van hoge kwaliteit. Je kiest zelf het winnend ontwerp, waar je vervolgens de volledige rechten en alle nodige bestanden van krijgt.

3-10 ontwerpen

Uit hoeveel ontwerpen wil je kiezen? Kies zelf! Ontwerpers kunnen elkaars werk niet zien, je krijgt daardoor origineel en creatief werk.

Alle rechten & bestanden

Voor het winnende ontwerp krijg je alle rechten en alle open bestanden in ‘vector formaat’.

Niet goed, geld terug

We streven naar 100% tevredenheid! Lees onze tevredenheidsgarantie hier .

Hoe werkt het?

Stap

1

De briefing

Vul de vragen in van onze briefing. De antwoorden informeren de designer volledig zodat ze kunnen beginnen met het ontwerp.

Stap

2

Ontvang ontwerpen

Zodra je de eerste ontwerpen ontvangt, kun je onmiddelijk via de chat met de designer communiceren. Zo kun je makkelijk om aanpassingen vragen.

Stap

3

Kies de winnaar

Eerst kies je 1 tot 3 finalisten die verder mogen werken aan je ontwerp. Later kies je een van deze als winnaar, waar je de bestanden van ontvangt.

Gemiddelde
beoordeling:

99% Tevredenheid

Sanjay

Sep 17, 2021
Avg. score

Responsive

Rebecca

Sep 16, 2021
Avg. score

AleksejOs was super responsive and delivered on every comment of feedback that I provided. I am super excited about my logo!! Thank you, AleksejOs!!

Virginia Leigh

Sep 16, 2021
Avg. score

He's been such a great help!

Logo ontwerp
projecten

Hier een kleine selectie van logo projecten waar onze ontwerpers aan gewerkt hebben. Doe inspiratie op en zie zelf de kwaliteit van ons werk.

Warrior Shack

€495

Warrior Shack is een fitness merk, en verkoopt ook eigen producten. Denk aan; CrossFit vechtsport en yoga. Door deze producten verbeter je jouw bekwaamheid, techniek, conditie en postuur.

Irish Heritage

€349

Irish Heritage Glassworks is een consortium van artistieke specialisten die de hoogste kwaliteit glas kunnen produceren / blazen. Ze zochten een nieuw design dat deze waarden duidelijk zou communiceren in hun nieuwe merk.

CGCT

€389

Center for Group Counselling & Trauma (CGCT) is een nonprofit dat gespecialiseerde trainingen aanbiedt aan psychologen, alsmede communicatievaardigheden voor bedrijven.

Little twines

€304

Little Twines is een biologisch & premium beddengoed merk voor kinderen. Ze hebben alleen duurzame en ethische productiemethoden, waardoor het merk goed is voor ouders, kinderen en de rest van de wereld.

Sevengear

€349

Het kledingsmerk Seven Gear wilde de vrijetijds motorrijder een manier van uitdrukken door middel van kledingsdracht geven. Vandaar is de kleding daadwerkelijk de '7e versnelling'.

We hebben de
beste ontwerpers

Designers op DesignBro zijn professionele freelance ontwerpers met jarenlange (bureau) ervaring. Alleen de beste ontwepers worden toegelaten op het platform. Hierdoor krijgen onze klanten de beste kwaliteit.

Portfolio indienen

Designers moeten hun portfolio delen met DesignBro. Hierin verwachten we een breed aanbod van werk te zien, met ervaringen in meerdere categorieen, zoal logo ontwerp, verpakkingen en meer.

Kwaliteit

Ons ervaren team bekijkt vervolgens iedere portfolio, en zoekt naar specifieke creatieve ervaring en originaliteit.

Beste 5%

Vervolgens accepteert het team alleen de beste 5% van alle ontwerpers. Hierdoor krijgen onze klanten alleen de beste logo ontwerpers die een echt merk kunnen bouwen.

“Werken met DesignBro
was een geweldige ervaring
van begin tot eind.”

“ Het project starten was makkelijk met duidelijke stappen en de resultaten waren fantastisch. We konden niet gelukkiger zijn met ons nieuwe logo en gebruiken het op onze website en volledig productassortiment.

Marko was ronduit geweldig. Hij begreep onmiddelijk wat we zochten en schoot meteen raak. We vroegen nog een kleine aanpassing en het resultaat overtrof onze verwachtingen. ”

Wat kost een Logo
ontwerp?

De prijs hangt af van de hoeveelheid logos waar je uit wilt kiezen. Wil je er meer, wordt de prijs ook hoger. Alle logo ontwerpen voldoen hoe dan ook aan onze hoge kwaliteitseisen en worden alleen door professionele ontwerpers gemaakt. Dat is onze DesignBro belofte.
popular
# Ontwerpen om uit te kiezen 3 5 7 10
Alleen top kwaliteit ontwerpers
Rechten op het winnende ontwerp
Niet goed, geld terug*
Gesloten wedstrijd
Vector (open) bestanden
Prijs $199 $304 $389 $479

Hou je project geheim

Voor 35€ kan het project geheel geheim gehouden worden. De designers gaan dan akkoord met een geheimhouding voordat ze de volledige briefing kunnen lezen.

Hoe lang duurt het
logo ontwerpen?

Dit hangt grotendeels van de klant af, die elk moment een fase vooruit kan kan gaan wanneer die tevreden is. De timing kan varieren tussen de 2 en maximaal 18 dagen, afhankelijk van de hoeveelheid feedback die de klant wil geven.

Design fase

10

Dagen

Je ontvangt je eerste logo ontwerpen en krijgt de kans rechtstreeks feedback aan de designer te geven. De designer maakt vervolgens aanpassingen. Aan het eind van deze fase kies je maximaal 3 finalisten.

Ontwerp fase

5

Dagen

De finalisten verfijnen hun ontwerp en verwerken je feedback verder. Aan het eind van deze fase kies je een winnaar.

Ontvang Bestanden

3

Dagen

De winnende ontwerper bereidt de bestanden voor en deelt deze binnen 3 dagen in verscheidenen bestanden. (.ai, pdf, jpg en png).