Het creatieve ontwerp platform

dat wereldwijd hoogwaardige klanten & gescreende ontwerpers met elkaar verbindt

Start je project
icon tree We planten 1 boom voor elk ontwerp project dat je start
about-us header image Start je project
icon tree
We planten 1 boom voor elk ontwerp project dat je start
98% tevreden klanten white stars Totaal: 1070 reviews

Ons verhaal

DesignBro is een online marktplaats voor grafisch ontwerp die alleen de allerbeste ontwerpers toelaat om met klanten te werken. Van alle ontwerpers die zich aanmelden om op het platform te werken is slechts 5% goedgekeurd. Dit garandeert dat klanten altijd het topkwaliteit ontwerp krijgen dat ze zoeken. De geselecteerde ontwerpers komen uit de hele wereld!

Ons platform maakt het beheren van meerdere ontwerp projecten moeiteloos en biedt een centraal knooppunt waar de klant rechtstreeks met ontwerpers kan werken terwijl hij al zijn grafische bestanden op één veilige plaats bewaren.

Door technologie te gebruiken om het zware werk te doen, kunnen klanten hun projecten met zelfgekozen ontwerpers tegelijk op de cloud. Alle bestanden worden netjes en veilig door DesignBro opgeslagen, zodat de klant ze altijd kan terugvinden.

designbro icon green image

Onze missie

Wij geloven dat grafisch ontwerp van hoge kwaliteit gemakkelijk en betaalbaar toegankelijk moet zijn voor elke bedrijven in de wereld. Evenzo vinden we dat ontwerpers over de hele wereld recht moeten hebben op eerlijk werk, met een eerlijk loon. Onze missie is kwaliteitsontwerp voor alle bedrijven te verspreiden en tegelijk alle creatieve ontwerpers overal.

Accessible design

Toegankelijke ontwerp diensten

Hoge kwaliteit ontwerp is vaak te duur door inefficiënte processen. Door deze processen te automatiseren, levert DesignBro betaalbaar ontwerp van hoge kwaliteit op schaal.

Enable equality in design

Gelijkwaardigheid mogelijk gemaakt

Door het mogelijk te maken dat gescreende, goede ontwerpers uit de hele wereld in contact komen met klanten over de hele wereld, ongeacht hun geslacht, leeftijd of nationaliteit.

Fair work, fair pay

Eerlijk werk, eerlijk loon

Met de introductie van crowdsourcing op het internet is een ongewenst neveneffect van deze gig economie is een race naar de bodem ontstaan. Wij willen evenwicht brengen in deze neerwaartse spiraal.

DesignBro Vision

Onze visie

Hoogwaardige professionele vormgeving toegankelijk voor de wereld!

In een wereld waarin de gig economy en de platformindustrie alleen maar zullen groeien, is het makkelijk om uit het oog te verliezen van wat belangrijk is: Kwaliteit!

Dit heeft niet alleen betrekking op de kwaliteit van de ontwerpen en de kwaliteit van de interactie, maar ook op de levenskwaliteit van de ontwerpers wier levensonderhoud in slechts 1 generatie totaal verandert.

Door kwaliteit tot de centrale pijler van onze visie te maken in professionele dienstverlening, zowel aan de kant van de klant als ontwerpers-kant, streven we naar een betere toekomst voor beiden.

warrioshack logo design winner image

“Werken met DesignBro was van begin tot eind een geweldige ervaring.”

“Het opzetten van het project was eenvoudig met duidelijke stappen en de resultaten waren verbluffend. We kunnen niet gelukkiger zijn met ons nieuwe logo en zullen het met trots gebruiken op onze website en ons volledige productassortiment.
Marco was geweldig. Hij begreep echt waar we naar op zoek waren en sloeg het uit het park. We vroegen om een aanpassing en hij leverde boven verwachting.”

ronnie farmer image

“Overweeg zeker om hun diensten te gebruiken - wat voor ontwerp je ook nodig hebt!”

“DesignBro beantwoordde al mijn vragen voorafgaand aan het project en de ontwerper was ongelooflijk professioneel en geweldig om mee te werken! Ze hebben ruimschoots de tijd genomen om met de ontwerper samen te werken en het uiteindelijke ontwerp is prachtig geworden!”

aidar image

“Ik zal DesignBro in de toekomst zeker gebruiken en het aanbevelen aan mijn vrienden”

“DesignBro stelde ons in staat om de visie van onze eiwitreepverpakking tot leven te brengen. Het platform is uiterst eenvoudig te navigeren en het team was zeer behulpzaam en snel om elke vraag die ik had te beantwoorden. De ontwerper is een echte professional. Hij was erg geduldig en reageerde snel op al mijn verzoeken. Ik zal DesignBro in de toekomst zeker gebruiken en aanbevelen aan mijn vrienden.”

lauren image

“De ontwerper was meer dan geweldig om mee te werken.”

“De ontwerper was meer dan geweldig om mee te werken. Zijn originele ontwerp was fantastisch!! Hij luisterde naar al mijn verzoeken en bracht me snel nieuwe, bijgewerkte ideeën. Ik zou elke dag weer met hem samenwerken!!”

jeff sierra image

“DesignBro is absoluut de juiste keuze voor een hoogwaardig en professioneel ontwerp.”

“Wij van Showcase Hub waren van mening dat de website van DesignBro zo gemakkelijk te navigeren en uiterst gebruiksvriendelijk was. Het feit dat we zoveel verschillende ontwerpen konden zien, van zoveel getalenteerde kunstenaars, en voor zo'n lage prijs, was ongelooflijk. DesignBro overtrof onze verwachtingen en we zouden ze ten zeerste aan iedereen aanbevelen.”

Onze klantenbeoordelingen

Deel deze pagina