Start als ontwerper

Of je nu een getalenteerde jonge ontwerper bent, een ervaren freelancer of gewoon een ontwerper die wat extra werk zoekt, DesignBro is er om je in contact te brengen met mooie opdrachtgevers van over de hele wereld.

Start als ontwerper

Wat is DesignBro?

DesignBro is een hoogstaand 'ontwerp wedstrijd' platform. Dit betekent dat opdrachtgevers hun briefing online plaatsen, en een geselecteerd aantal ontwerpers wedijvert om het werk te krijgen. Omdat het aantal ontwerpers dat op elk project wordt toegelaten beperkt is, zijn de kansen om te winnen groot.

Opgericht door creatieve professionals voor creatieve professionals

accessible design

Slechts tot 10 ontwerpspots per project

enable equality in design

Maximaal 3
finalisten

fair work, fair pay

Alle finalisten
krijgen betaald

De winnaar krijgt de grote som!

Waarom we beter zijn.

Aantal ontwerpen

We hebben een beperkt aantal 'ontwerpplekken' in een wedstrijd. Dit betekent dat je concurreert met 3-10 andere ontwerpen. De win-prijs wordt aangepast en verhoogd naarmate meer plekken worden aangevraagd. En hier is onze belofte- we zullen nooit een wedstrijd met 100'en ontwerpers organiseren.

Beter winkansen

Met het beperkte aantal ontwerp-plekken krijgen de finalisten betaald. We zien een gemiddelde kans op wat winst van rond de 40%.

Klant betaalt vooruit

Bij DesignBro vragen we de klant het volledige bedrag vooraf te betalen, wat betekent dat je niet achter betaling aan hoeft, je vraagt gewoon uitbetaling als je wint & je bent klaar om te gaan.

Finalisten krijgen betaald

Bij DesignBro vinden we het niet meer dan eerlijk om de finalisten te belonen met een deel van de winst. 95% van de prijs gaat naar de winnaar en 5% wordt verdeeld over de finalisten.

Alle projecten zijn ‘blind’

Alle ontwerpwedstrijden zijn 'blind' - Dat betekent dat je geen werk van andere ontwerpers kunt zien tot de wedstrijd voorbij is. Aan het eind kun je het winnende ontwerp zien- We hopen dat het het jouwe is! We geloven sterk dat dit de creativiteit bevordert en tegelijk het probleem van 'kopiëren' vermijdt.  

Meer professionele klanten

De meeste van onze cliënten zijn kleine tot middelgrote bedrijfseigenaars of marketing directeuren. We houden van onze klanten en zijn er zeker van dat jij dat ook zult doen. We kunnen niet wachten om je voor te stellen.

Hoe werkt het?

0.1 Reserveer een plekje op projecten waar je aan mee wilt werken & upload je ontwerp
0.2 Wacht op feedback van de klant en selectie van de finalisten
0.3 Breng veranderingen aan in het ontwerp op basis van feedback van de klant
0.4 Word als winnaar gekozen
0.5 Upload je definitieve ontwerpbestanden en krijg betaald!
Designer Jobs How It image
Designer Jobs How It image

Hoe in te schrijven?

Vul gewoon het registratieformulier in, upload je portfolio, en leun achterover & ontspan terwijl onze experts je werk beoordelen.

Deel deze pagina