Food packaging design

Freezin Friesian Packaging Design
Creatieve, maatwerk ontwerpen
Gemaakt door de beste 5% ontwerpers
Start een wedstrijd of werk direct met een ontwerper
Ontvang volledig auteursrechtelijk beschermde en gebruiksklare bestanden
Niet goed geld terug*
Start een project Hoe te beginnen?
icon tree We planten 1 boom voor elk project dat je start
Freezin Friesian Packaging Design
Start een project
Hoe te beginnen?
icon tree
We planten 1 boom
voor elk project dat je start
98% tevreden klanten white stars Totaal: 1070 reviews
secret-granola.jpg
dont-pizza.jpg
tavolo-pasta-packaging.jpg
johnnys-chocolate.jpg

Waarom is ontwerp van
voedingsverpakkingen belangrijk?

De voedingsindustrie maakt deze dagen een omwenteling door. De meeste mensen zijn zich bewust van de gevolgen van hun voedingsgewoonten en zijn nogal kieskeurig over de voedingsmiddelen op de markt. Het ontwerp van de voedselverpakking kan helpen bij het brandmerken van je product om op de radar van sceptische klanten te komen. Het moet niet alleen een 'catchier' zijn, maar ook een informant over de essentiële kenmerken, kwaliteiten en voordelen van het merk. Het kan ook helpen een algemene indruk van je merk te scheppen als het nieuw op de markt is.

Food Truck
Food Truck

Als zakenman in de detailhandel moet je weten hoe belangrijk branding is. Hoewel een betaald publiek je alles kan geven wat je nodig hebt om je aanwezigheid op de markt te vestigen, moet het verdienen van een publiek je voornaamste doel zijn. Ze zijn langdurig en helpen vertrouwen rond het merk op te bouwen. Maar het kan een tikkeltje anders zijn om de beperkte ruimte van de productverpakking te gebruiken om indruk te maken. De beelden, pictogrammen, kleuren en lettertypen moeten zorgvuldig gekozen worden om tot een ontwerp te komen dat spreekt. De boodschap moet duidelijk en op voorhand zijn, zodat de klanten niet veel tijd hoeven te besteden aan het begrijpen van de waarde van het produkt. Een juist gebruik van de vormgevingselementen zal ook helpen om de unieke kenmerken en voordelen van het product te benadrukken, de twee essentiële dingen die koopbeslissingen sturen.

Vandaag de dag gaan veel voedingsmiddelen een stapje verder om hun authenticiteit en certificeringen op de verpakking te vermelden om vertrouwen te wekken. Om aan de verwachtingen van bewuste kopers te voldoen, moeten kwaliteits-, en veiligheidsgaranties van betrouwbare organisaties op de verpakking zelf gedrukt worden. Voorbij zijn de dagen dat een aantrekkelijke verpakking voldoende was om op de radar van potentiële klanten te komen. Veel hangt af van het verpakkingsontwerp dat professioneel ontwikkeld moet worden.

Het ontwerpteam van DesignBro kan je helpen dit doel te bereiken door zorgvuldige grafische weergave van de boodschap van je merk, de waarde, de missie en het doel ervan op de productverpakking. Neem contact op met de experts om je specifieke eisen en voorkeuren te bespreken.

ademibar image

“Ik zal DesignBro in de toekomst zeker gebruiken en aanbevelen aan mijn vrienden”

“DesignBro stelde ons in staat de visie op onze proteïnereep verpakking tot leven te brengen. Het platform is uiterst gemakkelijk te navigeren en het team was erg behulpzaam en snel in het beantwoorden van elke vraag die ik had. De ontwerper is een echte professional.

Hij was erg geduldig en reageerde snel op al mijn verzoeken. Ik zal DesignBro in de toekomst zeker gebruiken en aanbevelen aan mijn vrienden.”

Wat kost het ontwerpen van voedselverpakkingen?

De prijs hangt af van het ontwerpniveau dat je besluit te kiezen. De verschillende opties bevatten verschillende niveaus van dienstverlening en aantal unieke ontwerpers die aan je ontwerp werken. Voor welke optie je ook gaat, je krijgt origineel en professioneel werk, uitgevoerd door uitsluitend topkwaliteit ontwerpers. Dat is de DesignBro belofte.

Starter

€690

Verwacht 3 - 5 ontwerpen
Van 3+ professionele ontwerpers gegarandeerd
Onbeperkt aantal revisies
Blind Project
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Start project

Business

€950

Verwacht 5 - 8 ontwerpen
Van 5+ professionele ontwerpers gegarandeerd
Grotere geldprijs voor ontwerpers
Onbeperkt aantal revisies
Blind Project
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Start project

Pro

€1625

Verwacht 10 - 14 ontwerpen
Van 10+ professionele ontwerpers gegarandeerd
Grote geldprijs voor ontwerpers
Onbeperkt aantal revisies
Blind Project
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Priority support
Start project

Agency

€4125

Geleverd door onze full agency partner Gency.co
Verwacht 5 ontwerpen
Van 5 met de hand geselecteerde ontwerpers
Project intakegesprek met een consultant
Maatwerk oplossing
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Persoonlijke project manager
Intakegesprek aanvragen

Voeg website ontwerp voor je voedingsmerk toe

Creative Website Design of Fatbird Brewery

Krijg meer dan een verpakking. Begin een website ontwerp project, vanaf €690, om je merk aan de wereld te tonen. Gemaakt door onze top-kwaliteit website ontwerpers, bevattend:

Website design (alleen ontwerp)
Kies hoeveel pagina's je nodig hebt
Ontwerp voor desktop & mobiel
Gebruiksklare bestanden
Auteursrecht op je uiteindelijke ontwerp

Voeding packaging design wedstrijd

Met de ontwerpwedstrijd kunnen onze ontwerpers meedingen naar je opdracht. Dit stimuleert originele en hoge kwaliteit logo-inzendingen. Jij kiest het winnende ontwerp dat helemaal van jou is en in alle benodigde bestanden wordt geleverd.

Logo design contest icon 1

3-10 professionele ontwerpen

Uit hoeveel ontwerpen wil je kiezen? Kies het pakket dat bij je past. Ontwerpers kunnen elkaars werk niet zien, dus er is alleen unieke en creatieve inhoud.

Logo design contest icon 2

Volledige auteursrechten & alle bestanden

Het gekozen winnende ontwerp wordt je bezorgd in alle benodigde bestanden, ook in 'open vector formaat', en je bezit de volledige auteursrechten.

Logo design contest icon 3

Niet goed geld terug*

We willen dat je gelukkig bent. Daarom noemen we het geen terugbetalingsbeleid maar onze Happy Client Policy. Lees hiermeer over de voorwaarden.

Lees meer over onze
packaging design

Lees meer

Vraag? Bekijk onze FAQ

Een voedingslogo moet op één lijn liggen met de nieuwste trends in de industrie, en ook met specifieke bedrijfsvereisten. Behalve het uiterlijk, moet het de doelen en doelstellingen, de missie en de visie van het bedrijf onderstrepen om een robuuste merkstrategie te creëren. Omdat het logo de eerste stap is naar een robuuste merkidentiteit, moet het ook het verhaal van het merk projecteren met behulp van de juiste pictogrammen, kleuren, en illustraties.
Ons team heeft jarenlange ervaring in de ontwerpindustrie. Niet in het minst onze oprichter die eerder ook een prijswinnend, toonaangevend bureau oprichtte dat met wereldmerken werkte. Uit onze jarenlange ervaring hebben we een eenvoudig, maar krachtig hulpmiddel gemaakt dat gericht is op 2 aspecten: 1. Het verkrijgen van informatie van hoge kwaliteit van onze klanten, die aan zulke normen voldoet dat onze top-level creatieven aan de briefing kunnen werken. 2. Ervoor zorgen dat we de beste ontwerpers hebben die in staat zijn deze informatie te destilleren tot fantastische ontwerpconcepten.
We ontwerpen momenteel alleen op bestaande vormen. Dit betekent dat je al moet weten wat voor soort verpakking je gaat gebruiken (is het bijvoorbeeld een blikje, doosje, zakje, enz), en dat je op z'n minst de maten bij benadering moet weten.
Bij DesignBro hangt de prijs van een verpakkingsontwerp af van het aantal ontwerpen waaruit je wilt kiezen. Bijvoorbeeld- wil je minimaal 3 concepten om uit te kiezen- dan begint de projectprijs bij €690. Voor een eenvoudige calculator van onze prijzen kun je kijken op onze prijs pagina.
We hebben een breed assortiment aan ontwerp producten. Kijk op onze overzichtspagina. Voor speciale vragen kan je altijd contact met ons opnemen.
Ja, je kunt extra documenten aan de briefing toevoegen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter het is voor onze verpakkingsontwerpers.
Ja! Voor slechts €45 kun je onze standaard NDA bestellen tijdens het afrekenen. Dit betekent dat de ontwerpers ermee moeten instemmen je project geheim te houden voor ze de volledige details van je project kunnen zien.
Ja! De kosten zijn €275 per extra variant. Na het eerste project kan je op het DesignBro platform eenvoudig vervolgprojecten starten met dezelfde ontwerper voor de andere varianten.
Nee. Er zijn heel veel goede drukkers in de wereld- zoek er een in je buurt & wij zorgen voor de open bestanden waarmee ze kunnen werken.
We zijn een wereldwijd platform & laten alleen de beste 5% van alle ontwerpers toe tot DesignBro. Momenteel zien we de meeste clusters van onze ontwerpers in Europa en Noord- en Zuid-Amerika. Alle ontwerpers spreken Engels op een professioneel, zo niet moedertaal niveau - maar het belangrijkste is dat ze experts zijn in vormgeving.
Onze staat van dienst toont een 98% tevredenheidspercentage van onze klanten. Dat is heel belangrijk voor ons, maar wat nog belangrijker is, is dat we onze klanten als onze partners beschouwen. Als we een merkidentiteit ontwerpen voor een van onze klanten, weten we dat wij, en onze ontwerpers, waarschijnlijk de komende jaren met hen zullen samenwerken. We leggen graag een basis voor succes, want dat is de enige manier waarop een geweldig creatief partnerschap kan worden gesmeed.

Deel deze pagina
Custom Company Logo Design