Bier packaging
ontwerp

Fatbird Brewery Packaging Design
Creatieve, maatwerk ontwerpen
Gemaakt door de beste 5% ontwerpers
Start een wedstrijd of werk direct met een ontwerper
Ontvang volledig auteursrechtelijk beschermde en gebruiksklare bestanden
Niet goed geld terug*
Start een project Hoe te starten?
icon tree We planten 1 boom voor elk project dat je start
Fatbird Brewery Packaging Design
Start een project
Hoe toe starten?
icon tree
We planten 1 boom
voor elk project dat je start
98% tevreden klanten white stars Totaal: 1070 reviews
Fatbird Beer Bottle Packaging Design
Industriale Beer Can Packaging Design
Faith Hops Love Beer Bottle Packaging Design
Jale Beer Can Packaging Design

Waarom is bier verpakking
ontwerp belangrijk?

Hoe kun je van vreemden verwachten dat ze zomaar je biermerk uitproberen? Dat kun je niet! Je moet ze VERLEIDEN!

In de consumptie-industrie is de verpakking essentieel om een band te scheppen tussen het product en de koper. Met een aantrekkelijk ontwerp van bierverpakkingen kun je koopinteresse opwekken in de geest van de klanten, en hen zo naar het schap lokken waar je biermerken staan.

De verpakking vormt de identiteit van het merk. Ze creëert een ongeëvenaarde visuele impact waar de klanten niet omheen kunnen. Met behulp van iemands creativiteit is het mogelijk een uitzonderlijke reactie op het verpakkingsontwerp te krijgen en zo meer kopers aan te trekken. Of het nu in de club, een online, of een echte winkel is, de verpakking is de sleutel tot het vergroten van de zichtbaarheid van het merk en het verhogen van de verkoop.

Brewery icon by Designbro
Brewery icon by Designbro

Een fles bier is meer iets van plezier en ontspanning dan van noodzaak. Als het om plezier en vermaak gaat, maakt de visuele impact het verschil. Gerenommeerde merken hebben al erkenning op de markt die in hun voordeel werkt. Maar voor elk nieuw biermerk kan het verpakkingsontwerp helpen de ladder van succes te bestijgen.

Wanneer je een merk niet kent, wat trekt je dan aan in die flesjes? Ja! Het is de verpakking die de aandacht trekt. Van de vorm van de fles, de kleuren die op het etiket gebruikt worden tot woorden en eventuele slogans, een aantrekkelijk verpakkingsontwerp blijft niet onopgemerkt. De unieke visuele elementen helpen een eigen persoonlijkheid te creëren die een snaar raakt bij de klanten.

Naast het ontwerpen van een oogstrelende verpakking moet de eigenaar van een biermerk ook de op zichzelf staande aspecten ervan bepalen en die op het etiket benadrukken. Is het die rode ster op de merknaam of de blauwe achtergrond die de unieke kenmerken van je merk naar voren brengt? Analyseer, vergelijk en begrijp voordat je het merk op de markt brengt.

ademibar image

“Ik zal DesignBro in de toekomst zeker gebruiken en aanbevelen aan mijn vrienden”

“DesignBro stelde ons in staat een visie op onze proteïnereep verpakking tot leven te brengen. Het platform is uiterst gemakkelijk te navigeren en het team was zeer behulpzaam en snel in het beantwoorden van elke vraag die ik had. De ontwerper is een echte vakman.

Hij was erg geduldig en reageerde snel op al mijn verzoeken. Ik zal DesignBro in de toekomst zeker gebruiken en het aan mijn vrienden aanbevelen.”

Wat kost het ontwerpen van bierverpakkingen?

De prijs hangt af van het ontwerpniveau dat je besluit te kiezen. De verschillende opties bevatten verschillende niveaus van dienstverlening en aantal unieke ontwerpers die aan je ontwerp werken. Voor welke optie je ook gaat, je krijgt origineel en professioneel werk, uitgevoerd door uitsluitend topkwaliteit ontwerpers. Dat is de DesignBro belofte.

Starter

€690

Verwacht 3 - 5 ontwerpen
Van 3+ professionele ontwerpers gegarandeerd
Onbeperkt aantal revisies
Blind Project
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Start project

Business

€950

Verwacht 5 - 8 ontwerpen
Van 5+ professionele ontwerpers gegarandeerd
Grotere geldprijs voor ontwerpers
Onbeperkt aantal revisies
Blind Project
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Start project

Pro

€1625

Verwacht 10 - 14 ontwerpen
Van 10+ professionele ontwerpers gegarandeerd
Grote geldprijs voor ontwerpers
Onbeperkt aantal revisies
Blind Project
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Priority support
Start project

Agency

€4125

Geleverd door onze full agency partner Gency.co
Verwacht 5 ontwerpen
Van 5 met de hand geselecteerde ontwerpers
Project intakegesprek met een consultant
Maatwerk oplossing
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Persoonlijke project manager
Intakegesprek aanvragen

Voeg website ontwerp voor je biermerk toe

Creative Website Design of Fatbird Brewery

Krijg meer dan een verpakking. Begin een website ontwerp project, vanaf €690, om je merk aan de wereld te tonen. Gemaakt door onze top-kwaliteit website ontwerpers, en bevat:

Website ontwerp (alleen ontwerp)
Kies hoeveel schermen je nodig hebt
Ontwerp voor desktop & mobiel
Kant en klare bestanden
Auteursrecht op je uiteindelijke ontwerp

Bier verpakking ontwerp wedstrijd

Met de ontwerpwedstrijd kunnen onze ontwerpers meedingen naar je opdracht. Dit stimuleert originele en hoge kwaliteit logo-inzendingen. Jij kiest het winnende ontwerp dat helemaal van jou is en in alle benodigde bestanden wordt geleverd.

Logo design contest icon 1

3-10 professionele ontwerpen

Uit hoeveel ontwerpen wil je kiezen? Kies het pakket dat bij je past. Ontwerpers kunnen elkaars werk niet zien, dus er is alleen unieke en creatieve inhoud.

Logo design contest icon 2

Volledige auteursrechten & alle bestanden

Het gekozen winnende ontwerp wordt je bezorgd in alle benodigde bestanden, ook in 'open vector formaat', en je bezit de volledige auteursrechten.

Logo design contest icon 3

Niet goed geld terug*

We willen dat je gelukkig bent. Daarom noemen we het geen terugbetalingsbeleid maar onze Happy Client Policy. Lees hiermeer over de voorwaarden.

Lees meer over onze
packaging design

Meer informatie

Vraag? Bekijk onze FAQ

Bij het ontwerpen van de verpakking van een biermerk moet je de persoonlijkheid van jouw bier begrijpen, zijn unieke kenmerken en die op het etiket naar voren brengen. Elke brouwer heeft de klanten iets uitzonderlijks te bieden. Je moet nagaan wat je sterke punten zijn en die op het etiket gebruiken. Oneliners, tweeliners, een eenvoudig citaat, of een zinsnede doen het werk precies goed. Het zal je merk ook helpen zich van de massa te onderscheiden.
Doe-het-zelf verpakkingen kunnen goed zijn voor kleine brouwerijen, maar als je een breder publiek wilt bereiken, moet je professionele ontwerpers aanstellen om het werk te doen. Zij hebben de ervaring met het ontwerpen van gepersonaliseerde verpakkingen voor biermerken. Met hun kennis van de industrie en de nieuwste trends kunnen de ontwerpers van DesignBro je helpen een voorsprong op je concurrenten te krijgen en je merkidentiteit te vestigen. Voor elk nieuw merk moet het eerste zetje sterker zijn om op de radar van potentiële kopers te komen. De professionele ontwerpers kunnen spelen met de kenmerkende elementen en het verhaal van het merk om een ongeëvenaarde visuele identiteit te creëren.
We ontwerpen momenteel alleen op bestaande vormen. Dit betekent dat je al moet weten wat voor soort verpakking je gaat gebruiken (is het bijvoorbeeld een blikje, flesje, kratje, enz), en dat je op z'n minst de maten bij benadering moet weten.
Bij DesignBro hangt de prijs van een verpakkingsontwerp af van het aantal ontwerpen waaruit je wilt kiezen. Bijvoorbeeld, als je minimaal 3 concepten wilt ontvangen om uit te kiezen- dan begint de projectprijs bij €690. Voor een eenvoudige calculator van onze prijzen kun je kijken op onze prijs pagina.
We ontwerpen ook logo, huisstijl en nog veel meer. Als je iets niet kan vinden, neem dan contact met ons op.
Ja, je kunt extra documenten aan de opdracht toevoegen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter het is voor onze verpakkingsontwerpers.
Ja! Voor slechts €45 kun je onze standaard NDA bestellen tijdens het afrekenen. Dit betekent dat de ontwerpers ermee moeten instemmen je project geheim te houden voor ze de volledige details van je project kunnen zien.
Ja! De kosten bedragen €275 per extra variant. Als je je eerste verpakkingsproject klaar hebt, kun je een direct 1:1 project met je ontwerper beginnen om verder te werken aan extra varianten.
Nee. Er zijn heel veel goede drukkers in de wereld- zoek er een in je buurt & wij zorgen voor de open bestanden waarmee ze kunnen werken.
We zijn een wereldwijd platform & laten alleen de beste 5% van alle ontwerpers toe tot DesignBro. Momenteel zien we de meeste clusters van onze ontwerpers in Europa en Noord- en Zuid-Amerika. Alle ontwerpers spreken professioneel, zo niet moedertaal Engels - maar bovenal zijn ze experts in vormgeving.
Onze staat van dienst toont een 98% tevredenheidspercentage van onze klanten. Dat is heel belangrijk voor ons, maar wat nog belangrijker is, is dat we onze klanten als onze partners beschouwen. Als we een merkidentiteit ontwerpen voor een van onze klanten, weten we dat wij, en onze ontwerpers, waarschijnlijk de komende jaren met hen zullen samenwerken. We leggen graag een basis voor succes, want dat is de enige manier waarop een geweldig creatief partnerschap kan worden gesmeed.

Deel deze pagina
Custom Company Logo Design