Cosmetica
packaging design

Shioke Skincare Packaging Design
Creatieve, maatwerk ontwerpen
Gemaakt door de beste 5% ontwerpers
Start een wedstrijd of werk direct met een ontwerper
Ontvang volledig auteursrechtelijk beschermde en gebruiksklare bestanden
Niet goed geld terug*
Start een project Hoe te starten?
icon tree We planten 1 boom voor elk project dat je start
Shioke Skincare Packaging Design
Start een project
Hoe toe starten?
icon tree
We planten 1 boom
voor elk project dat je start
98% tevreden klanten white stars Totaal: 1070 reviews
Bronner Bros Conditioner Packaging Design
Marina Karcher Moisturizing Cream Packaging Design
Shioke Skincare Packaging Design
Shioke Skincare Packaging Design

Waarom is het ontwerpen van cosmetica verpakkingen belangrijk?

Bij cosmetica gaat het vooral om esthetiek. Van de vorm van de verpakking, het gewicht tot de totale verschijning en presentatie, de producten worden van top tot teen beoordeeld. Zonder aantrekkelijke verpakking kan het product in de rekken stof blijven verzamelen, terwijl de concurrenten bij de klanten in het winkelmandje belanden.

De wereld van de cosmetica breidt zich steeds verder uit. Nieuwere producten met hogere claims veroveren de industrie stormenderhand. Verder heeft de introductie van biologische cosmetica voor heel wat opschudding op de markt gezorgd. Mensen hebben tegenwoordig honderden mogelijkheden om uit te kiezen. In zo'n krappe, concurrerende markt speelt het ontwerp van cosmetica verpakkingen een prominente rol. Weinig mensen nemen de moeite om alle gegevens over het product te lezen die op de achterkant van de verpakking staan. Als ze de verpakking niet indrukwekkend genoeg vinden, is de kans groot dat het ze niet eens interesseert.

Cosmetics Illustration by Designbro
Cosmetics Illustration by Designbro

De ontwerpers moeten dus voorzichtig zijn met oog voor detail om met de verpakking een onmiddellijke aantrekkingskracht te creëren. Het benadrukken van opvallende kenmerken van het product en zijn USP op de verpakking zal helpen de aandacht te trekken en koopinteresse op te wekken. Omdat de kopers niet graag veel risico nemen met hun huid, moet het verpakkingsontwerp ook een essentie van veiligheid en zekerheid uitstralen.

Dus letterlijk hangt het hele marketingstreven af van de verpakking van het cosmetica produkt. Het is het verpakkingsontwerp dat de klanten zal helpen je merk te leren kennen en er hun vertrouwen rond op te bouwen. Het product kopen is een zekerheid als hun verwachtingen zijn ingelost.

Cosmetica verpakkingsontwerp is ook belangrijk om elke nieuwe kwaliteit van je product te benadrukken. Zelfs voor bekende merken helpt de verpakking van een nieuw gelanceerd product de aandacht te trekken door de unieke voordelen ervan te benadrukken. Bijvoorbeeld, je lanceert een biologisch huidverzorgingsproduct. Afgezien van de advertenties en posters, hoe zullen gewone klanten weten dat het product 100% biologisch is? Ja, je hebt gelijk - de verpakking! Alleen op de verpakking vermelden zal het doel niet dienen. Het ontwerp moet zo zijn dat het binnen milliseconden de aandacht van de potentiële koper trekt.

lauren image

“De ontwerper was meer dan geweldig om mee te werken.”

“De ontwerper was meer dan geweldig om mee te werken. Zijn oorspronkelijke ontwerp was fantastisch!!! Hij luisterde naar al mijn verzoeken en kwam snel met nieuwe bijgewerkte ideeën. Ik zou elke dag weer met hem samenwerken!! ”

Wat kost het ontwerpen van cosmetica verpakkingen?

De prijs hangt af van het ontwerpniveau dat je besluit te kiezen. De verschillende opties bevatten verschillende niveaus van dienstverlening en aantal unieke ontwerpers die aan je ontwerp werken. Voor welke optie je ook gaat, je krijgt origineel en professioneel werk, uitgevoerd door uitsluitend topkwaliteit ontwerpers. Dat is de DesignBro belofte.

Starter

€690

Verwacht 3 - 5 ontwerpen
Van 3+ professionele ontwerpers gegarandeerd
Onbeperkt aantal revisies
Blind Project
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Start project

Business

€950

Verwacht 5 - 8 ontwerpen
Van 5+ professionele ontwerpers gegarandeerd
Grotere geldprijs voor ontwerpers
Onbeperkt aantal revisies
Blind Project
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Start project

Pro

€1625

Verwacht 10 - 14 ontwerpen
Van 10+ professionele ontwerpers gegarandeerd
Grote geldprijs voor ontwerpers
Onbeperkt aantal revisies
Blind Project
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Priority support
Start project

Agency

€4125

Geleverd door onze full agency partner Gency.co
Verwacht 5 ontwerpen
Van 5 met de hand geselecteerde ontwerpers
Project intakegesprek met een consultant
Maatwerk oplossing
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Persoonlijke project manager
Intakegesprek aanvragen

Voeg huisstijl ontwerp voor je cosmeticamerk toe

Creative Website Design of Fatbird Brewery

Krijg meer dan alleen een logo. Begin een huisstijl project, vanaf €550, om je merk de look & feel te geven die het verdient. Gemaakt door onze top-kwaliteit ontwerpers, en bevat:

Logo ontwerp
Briefhoofd ontwerp
Visitekaartje
Complimentbriefje
Envelop ontwerp
Ontvang bestanden met volledige copyright en klaar voor gebruik

Cosmetica packaging ontwerpwedstrijd

Met de ontwerpwedstrijd kunnen onze ontwerpers meedingen naar je opdracht. Dit stimuleert originele en hoge kwaliteit logo-inzendingen. Jij kiest het winnende ontwerp dat helemaal van jou is en in alle benodigde bestanden wordt geleverd.

Logo design contest icon 1

3-10 professionele ontwerpen

Uit hoeveel ontwerpen wil je kiezen? Kies het pakket dat bij je past. Ontwerpers kunnen elkaars werk niet zien, dus er is alleen unieke en creatieve inhoud.

Logo design contest icon 2

Volledige auteursrechten & alle bestanden

Het gekozen winnende ontwerp wordt je bezorgd in alle benodigde bestanden, ook in 'open vector formaat', en je bezit de volledige auteursrechten.

Logo design contest icon 3

Niet goed geld terug*

We willen dat je gelukkig bent. Daarom noemen we het geen terugbetalingsbeleid maar onze Happy Client Policy. Lees hiermeer over de voorwaarden.

Lees meer over onze
packaging design

Lees meer

Vraag? Bekijk onze FAQ

Wat elke ontwerper in gedachten moet houden is uniciteit. Je kunt je laten inspireren door populaire ontwerpen, maar het uiteindelijke ontwerp moet uniek zijn voor het merk, zijn waarde, missie, visie, en de voorname kwaliteit van het product. Het ontwerpteam van DesignBro leert alles over het product voor ze de verpakking ontwerpen. Van de opvallende kenmerken en voordelen tot de USP, maken we optimaal gebruik van kleuren, lettertypes, achtergronden, en witruimten op de verpakking om meer aandacht te trekken.
Elk product is anders, met verschillende voordelen, kwaliteiten, en ingrediënten. Ze dienen ook verschillende doeleinden. Zelfs de producten van hetzelfde merk verschillen aanzienlijk in verpakkingsontwerp. Het helpt verwarring voorkomen en verlaagt de kans op vergissingen bij het kiezen. Aangepaste ontwerpen helpen een merk verschillende maar toch gelijksoortige verpakkingen te maken voor zijn gamma producten. Voor verschillende merken is de behoefte aan aangepaste verpakkingen nog groter.

Van het benadrukken van het merkverhaal en de waarden ervan tot het scheppen van vertrouwen rond het product, ontwerpen van aangepaste verpakkingen komen een heel eind. Ze kunnen je producten helpen door de rommel heen te breken en hun eigen ruimte en herkenning op de markt te creëren. Door via het verpakkingsontwerp tot je klanten te spreken, kun je hen de zekerheid geven die ze zoeken.
We ontwerpen momenteel alleen op bestaande vormen. Dit betekent dat je al moet weten wat voor soort verpakking je gaat gebruiken (is het bijvoorbeeld een blikje, doosje, zakje, enz), en dat je op z'n minst de maten bij benadering moet weten.
Bij DesignBro hangt de prijs van een verpakkingsontwerp af van het aantal ontwerpen waaruit je wilt kiezen. Bijvoorbeeld- wil je minimaal 3 concepten om uit te kiezen- dan begint de projectprijs bij €690. Voor een eenvoudige calculator van onze prijzen kun je kijken op onze prijs pagina.
We hebben een breed assortiment aan ontwerp producten. Kijk op onze overzichtspagina. Voor speciale vragen kan je altijd contact met ons opnemen.
Ja, je kunt extra documenten aan de briefing toevoegen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter het is voor onze verpakkingsontwerpers.
Ja! Voor slechts €45 kun je onze standaard NDA bestellen tijdens het afrekenen. Dit betekent dat de ontwerpers ermee moeten instemmen je project geheim te houden voor ze de volledige details van je project kunnen zien.
Ja! De kosten zijn €275 per extra variant. Na het eerste project kan je op het DesignBro platform eenvoudig vervolgprojecten starten met dezelfde ontwerper voor de andere varianten.
Nee. Er zijn heel veel goede drukkers in de wereld- zoek er een in je buurt & wij zorgen voor de open bestanden waarmee ze kunnen werken.
We zijn een wereldwijd platform & laten alleen de beste 5% van alle ontwerpers toe tot DesignBro. Momenteel zien we de meeste clusters van onze ontwerpers in Europa en Noord- en Zuid-Amerika. Alle ontwerpers spreken Engels op een professioneel, zo niet moedertaal niveau - maar het belangrijkste is dat ze experts zijn in vormgeving.
Onze staat van dienst toont een 98% tevredenheidspercentage van onze klanten. Dat is heel belangrijk voor ons, maar wat nog belangrijker is, is dat we onze klanten als onze partners beschouwen. Als we een merkidentiteit ontwerpen voor een van onze klanten, weten we dat wij, en onze ontwerpers, waarschijnlijk de komende jaren met hen zullen samenwerken. We leggen graag een basis voor succes, want dat is de enige manier waarop een geweldig creatief partnerschap kan worden gesmeed.

Deel deze pagina
Custom Company Logo Design