Koffie logo ontwerpen

Coffee Brand Baristas Industry Packaging Design
Creatieve, maatwerk ontwerpen
Gemaakt door de beste 5% ontwerpers
Start een wedstrijd of werk direct met een ontwerper
Ontvang volledig auteursrechtelijk beschermde en gebruiksklare bestanden
Niet goed geld terug*
Start een project Hoe te starten?
icon tree We planten 1 boom voor elk project dat je start
Coffee Brand Baristas Industry Packaging Design
Start een project
Hoe toe starten?
icon tree
We planten 1 boom
voor elk project dat je start
98% tevreden klanten white stars Totaal: 1070 reviews
Evident Coffee Logo Design by DesignBro
Lastdrip Coffee Logo Design by DesignBro
Rooster Roaster Coffee Company Logo by DesignBro
Baristas Industry Logo Design by DesignBro

Maak een buzz met een modern
koffie logo ontwerp

Of je nu een koffiemerk of een café bent, het logo zegt veel over je bedrijf. Het brengt de boodschap van de waarde van je merk over aan de toevallige kijkers, en genereert zo meer leads. Begrijp wat je anders maakt dan je concurrenten en informeer de logo-ontwerper over die speciale eigenschappen. Een expert zal die voordelen verwerken in een op maat gemaakt koffie logo ontwerp dat zeker hoofden zal doen omdraaien.

Elk kopje koffie vertelt een verhaal! Het logo moet in staat zijn een verhaal te vertellen dat past bij de essentie van deze geliefde drank. De vormen en grafische elementen die in het logo gebruikt worden moeten nauw aansluiten bij het verhaal van het merk.

Neem contact op met ons team bij DesignBro en vertel ons het verhaal van je merk, de doelstellingen, je missie en visie statements, en een beetje over je doelpubliek. We zullen al die informatie gebruiken om een aangepast logo te ontwerpen dat een dramatische impact maakt.

Cofee Truck Illustration
Cofee Truck Illustration
Testimonial by Tom Billinge

“Werken met DesignBro was van begin tot eind een goede ervaring.”

“Het opzetten van het project was eenvoudig met duidelijke stappen en de resultaten waren verbluffend. We konden niet gelukkiger zijn met ons nieuwe logo en zullen het met trots gebruiken op onze website en op ons volledige productassortiment.

Marco was geweldig. Hij begreep echt wat we zochten en sloeg het uit het park. We vroegen om een aanpassing, en hij leverde boven verwachting.”

Wat kost het ontwerpen van een koffielogo?

De prijs hangt af van het ontwerpniveau dat je besluit te kiezen. De verschillende opties bevatten verschillende niveaus van dienstverlening en aantal unieke ontwerpers die aan je ontwerp werken. Voor welke je ook gaat, je krijgt origineel en professioneel werk dat alleen door ontwerpers van topkwaliteit gedaan wordt. Dat is de DesignBro belofte.

Starter

€275

Verwacht 3 - 5 ontwerpen
Van 3+ professionele ontwerpers gegarandeerd
Onbeperkt aantal revisies
Blind Project
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Start project

Zakelijk

€420

Verwacht 5 - 8 ontwerpen
Van 5+ professionele ontwerpers gegarandeerd
Grotere geldprijs voor ontwerpers
Onbeperkt aantal revisies
Blind Project
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Start project

Pro

€830

Verwacht 10 - 14 ontwerpen
Van 10+ professionele ontwerpers gegarandeerd
Grote geldprijs voor ontwerpers
Onbeperkt aantal revisies
Blind Project
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Priority support
Start project

Agency

€1650

Geleverd door onze full agency partner Gency.co
Verwacht 5 ontwerpen
Van 5 met de hand geselecteerde ontwerpers
Project intakegesprek met een consultant
Maatwerk oplossing
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Persoonlijke project manager
Intakegesprek aanvragen

Voeg verpakkingsontwerp toe voor je koffiemerk

Rooster Roaster Coffee Company Packaging Design

Krijg meer dan alleen een logo. Begin een verpakkingsproject, vanaf €690, om je merk de look & feel te geven die het verdient. Gemaakt door onze top-kwaliteit verpakkingsontwerpers, waaronder:

Logo ontwerp
Grafisch ontwerp van de verpakking of label
Ontwerp van voor- en achterkant
De ‘open’, aanpasbare vector bestanden
Auteursrecht op je uiteindelijke ontwerp

Koffie logo ontwerpwedstrijd

Met de ontwerpwedstrijd kunnen onze ontwerpers meedingen naar je opdracht. Dit stimuleert originele en hoge kwaliteit logo-inzendingen. Jij kiest het winnende ontwerp dat helemaal van jou is en in alle benodigde bestanden wordt geleverd.

Logo design contest icon 1

3-10 professionele ontwerpen

Uit hoeveel ontwerpen wil je kiezen? Kies het pakket dat bij je past. Ontwerpers kunnen elkaars werk niet zien, dus er is alleen unieke en creatieve inhoud.

Logo design contest icon 2

Volledige auteursrechten & alle bestanden

Het gekozen winnende ontwerp wordt je bezorgd in alle benodigde bestanden, ook in 'open vector formaat', en je bezit de volledige auteursrechten.

Logo design contest icon 3

Niet goed geld terug*

We willen dat je gelukkig bent. Daarom noemen we het geen terugbetalingsbeleid maar onze Happy Client Policy. Lees hiermeer over de voorwaarden.

Lees meer over onze
Logo ontwerp

Bekijk meer

Question? Check our FAQ

Het logo van een koffiemerk moet meer gericht zijn op het uiterlijk om kopers aan te trekken. Het gebruik van trendy afbeeldingen, lettertypes, en felle kleuren zal helpen een impact te maken. Zelfs als je van plan bent een simplistisch logo te maken, moeten de gekozen pictogrammen uniek zijn voor het merk en zijn specifieke doelstellingen. De meeste koffiemerken hebben een verhaal over te brengen, en het logo moet dat doen door een zorgvuldig gebruik van tekst en beelden.
Ons team heeft jarenlange ervaring in de ontwerpsector. Niet in de laatste plaats onze oprichter die eerder ook een prijswinnend, toonaangevend bureau oprichtte dat met wereldmerken werkte. Uit onze jarenlange ervaring hebben we een eenvoudig, maar krachtig hulpmiddel gecreëerd dat gericht is op 2 aspecten: 1. Het verkrijgen van informatie van hoge kwaliteit van onze klanten, die aan zulke normen voldoet dat onze top-level creatieven aan de briefing kunnen werken. 2. Ervoor zorgen dat we de beste ontwerpers hebben die in staat zijn deze informatie te destilleren tot fantastische ontwerpconcepten.
Een weinig bekend maar waar feit: een merk op zich bestaat niet, het leeft alleen in de gedachten van de klanten. Hetzelfde geldt ook voor de merken van je concurrent. Door het verhaal te begrijpen dat jouw merk vertelt (of zou willen vertellen), en het verhaal dat het merk van je concurrent vertelt, zijn onze ontwerpers in staat deze visuele signalen te ontcijferen & ervoor te zorgen dat je merk de juiste emotionele triggers bevat die in de geest van je klant verder bouwen aan eigenwaarde.
Het belangrijkste is dat we het recente werk van alle ontwerpers doorlichten voor ze bij DesignBro mogen komen. We accepteren alleen de beste 5% van de ontwerpers die zich aanmelden. We geloven niet in een actieve selectie van waar ze vandaan komen, zolang hun talenten maar aan onze hoge eisen voldoen. Bovendien merken we dat de meeste van onze ontwerpers uit Europa & Amerika komen.
Ja! Eigenlijk word je aangemoedigd om dat te doen. Je hebt een rechtstreeks gesprek met alle logo ontwerpers die aan je project werken. Je kunt ze vragen veranderingen aan te brengen en algemene vragen te stellen..
Er is geen vaste limiet aan de hoeveelheid feedback of het aantal revisies dat je kunt vragen, zolang er maar genoeg tijd voor je logo project is. Je kunt rechtstreeks met de verschillende ontwerpers communiceren & je logo zo bijstellen dat je het mooi vindt.
Bij DesignBro varieert de prijs van een logo ontwerp project voor een brouwerij tussen €275 en €830, afhankelijk van het aantal ontwerpen waaruit je wilt kiezen.
De eerste ontwerpfase duurt 10 dagen, dit is het moment waarop je je ontwerpen ontvangt. Je kunt feedback geven & rechtstreeks met de ontwerpers communiceren. Daarna kun je tot 3 finalisten kiezen. Met deze ontwerpers kun je nog eens 5 dagen nauw samenwerken. Daarna kies je de winnaar & de ontwerpers uploaden hun bestanden.
Ja, als onderdeel van onze algemene voorwaarden draagt de ontwerper automatisch alle auteursrechten over zodra hij als winnaar gekozen wordt.
Je krijgt alle bureau standaards voor je 'open', 'bewerkbare' .ai of .eps bestanden, en ook jpg en png voor direct gebruik. Als je iets specifieks nodig hebt, aarzel dan niet je ontwerper te vragen.
Je kunt de NDA optie kiezen tijdens het afrekenen. Dat kost €45 extra.
Je kunt een merkidentiteit project bestellen, dat het ontwerp omvat voor je; logo, briefhoofd, envelop, visitekaartje en compliment slips. We bieden ook verpakkingsontwerp projecten aan.
Ja, neem contact met ons op & we kunnen je helpen.
Onze staat van dienst toont een 98% tevredenheidspercentage van onze klanten. Dat is heel belangrijk voor ons, maar wat nog belangrijker is, is dat we onze klanten als onze partners beschouwen. Als we een merkidentiteit ontwerpen voor een van onze klanten, weten we dat wij, en onze ontwerpers, waarschijnlijk de komende jaren met hen zullen samenwerken. We leggen graag een basis voor succes, want dat is de enige manier waarop een geweldig creatief partnerschap kan worden gesmeed.

Deel deze pagina
Custom Company Logo Design