Technologie logo ontwerp

Hi Tech Fenua Logo Design by DesignBro
Creatieve, maatwerk ontwerpen
Gemaakt door de beste 5% ontwerpers
Start een wedstrijd of werk direct met een ontwerper
Ontvang volledig auteursrechtelijk beschermde en gebruiksklare bestanden
Niet goed geld terug*
Start een project Hoe te starten?
icon tree We planten 1 boom voor elk project dat je start
Hi Tech Fenua Logo Design by DesignBro
Start een project
Hoe toe starten?
icon tree
We planten 1 boom
voor elk project dat je start
98% tevreden klanten white stars Totaal: 1070 reviews
Hi Tech Fenua Logo Design by DesignBro
Renge Tech Logo Design by DesignBro
Speakology Tech Logo by DesignBro
Nanoortho Technology Logo Design
Ed Tech Logo Design by DesignBro
LFG Tech Logo by DesignBro
Advantechs Logo Design by DesignBro
Renew Tech Logo Design by DesignBro

Laat het logo van je technologiebedrijf speciaal voor jou op maat maken

Een tech bedrijf runnen is op zich al een grote verantwoordelijkheid! Je moet denken aan het creëren van een niche ruimte voor je zakelijke diensten/producten. Een uniek, op maat gemaakt tech logo ontwerp kan je daarbij helpen. Het logo is het primaire merkbeeld van een tech bedrijf.

Als je de merkboodschap nauwkeurig en professioneel kunt overbrengen via het logo, zullen investeerders en klanten naar je toe stromen. Een saai of onindrukwekkend logo kan zelfs het merkimago belemmeren, dus zorg ervoor dat je alleen professionele ontwerpers inhuurt.

De tech logo ontwerp experts van DesignBro begrijpen de noodzaak van het creëren van een robuust merkimago voor je tech bedrijf. Ze gebruiken de juiste pictogrammen, afbeeldingen, en grafieken om een logo op maat te maken voor een blijvende impact. Kwesties als logo plagiaat en schending van het auteursrecht op logo's zijn geen zorg voor ons, want we ontwerpen elk logo vanaf nul. We maken talrijke ontwerpen om je goedkeuring te krijgen voor het definitieve.

Business Illustration
Business Illustration
Jeff Sierra Testimonial

“DesignBro is beslist de beste oplossing voor een hoogwaardig en professioneel ontwerp voor je bedrijf of merk.”

“We at Showcase Hub felt that DesignBro’s website was so easy to navigate through and extremely user friendly. Het feit dat we zoveel verschillende ontwerpen konden zien, van zoveel getalenteerde kunstenaars, en dat voor zo'n lage prijs, was ongelooflijk. DesignBro overtrof onze verwachtingen en we zouden ze aan iedereen ten zeerste aanbevelen.”

Wat kost een technologie logo ontwerp?

De prijs hangt af van het ontwerpniveau dat je besluit te kiezen. De verschillende opties bevatten verschillende niveaus van dienstverlening en aantal unieke ontwerpers die aan je ontwerp werken. Welke je ook kiest, je krijgt origineel en professioneel werk, uitgevoerd door uitsluitend topkwaliteit ontwerpers. Dat is de DesignBro belofte.

Starter

€275

Verwacht 3 - 5 ontwerpen
Van 3+ professionele ontwerpers gegarandeerd
Onbeperkt aantal revisies
Blind Project
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Start project

Zakelijk

€420

Verwacht 5 - 8 ontwerpen
Van 5+ professionele ontwerpers gegarandeerd
Grotere geldprijs voor ontwerpers
Onbeperkt aantal revisies
Blind Project
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Start project

Pro

€830

Verwacht 10 - 14 ontwerpen
Van 10+ professionele ontwerpers gegarandeerd
Grote geldprijs voor ontwerpers
Onbeperkt aantal revisies
Blind Project
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Priority support
Start project

Agency

€1650

Geleverd door onze full agency partner Gency.co
Verwacht 5 ontwerpen
Van 5 met de hand geselecteerde ontwerpers
Project intakegesprek met een consultant
Maatwerk oplossing
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Persoonlijke project manager
Intakegesprek aanvragen

Voeg een huisstijl ontwerp voor je tech bedrijf toe

Jem Brand Identity Design Project

Krijg meer dan alleen een logo. Begin een merkidentiteit project, vanaf €550, om je merk de look & feel te geven die het verdient. Gemaakt door onze top-kwaliteit ontwerpers, inclusief:

Logo ontwerp
Briefhoofd ontwerp
Visitekaart ontwerp
Compliment briefje ontwerp
Envelop ontwerp
Ontvang volledig auteursrechtelijk beschermde en gebruiksklare bestanden

Tech logo ontwerp wedstrijd

Met de ontwerpwedstrijd kunnen onze ontwerpers meedingen naar je opdracht. Dit stimuleert originele en hoge kwaliteit logo-inzendingen. Jij kiest het winnende ontwerp dat helemaal van jou is en in alle benodigde bestanden wordt geleverd.

Logo design contest icon 1

3-10 professionele ontwerpen

Uit hoeveel ontwerpen wil je kiezen? Kies het pakket dat bij je past. Ontwerpers kunnen elkaars werk niet zien, dus er is alleen unieke en creatieve inhoud.

Logo design contest icon 2

Volledige auteursrechten & alle bestanden

Het gekozen winnende ontwerp wordt je bezorgd in alle benodigde bestanden, ook in 'open vector formaat', en je bezit de volledige auteursrechten.

Logo design contest icon 3

Niet goed geld terug*

We willen dat je gelukkig bent. Daarom noemen we het geen terugbetalingsbeleid maar onze Happy Client Policy. Lees hiermeer over de voorwaarden.

Lees meer over onze
Logo ontwerpen

Bekijk meer

Uw veelgestelde vragen over logo-ontwerp, beantwoord

Een logo is een grafisch teken of embleem, bestaande uit teksten, beelden, vormen, of een combinatie van deze drie om de naam en het doel van een onderneming uit te beelden. Het moet echter meer zijn dan alleen maar een symbool van merkidentificatie. Een doordacht ontworpen logo brengt ook uw merkboodschap over en creëert een emotionele band met uw doelgroep.

Met DesignBro is het maken van een bedrijfslogo op maat zo eenvoudig als A-B-C. Het enige wat u hoeft te doen is een logo-ontwerpwedstrijd te starten om een aantal van de beste logo-ideeën van onze professionele grafische ontwerpers te ontvangen. Dit bevordert unieke en concurrerende huisstijl ontwerpen voor uw bedrijf. U kiest slechts één winnend ontwerp uit de top enkele ontwerpen, en het wordt geleverd aan u met volledige eigendomsrechten. Omdat onze ontwerpers op afstand werken vanuit alle hoeken van de wereld, kunt u alleen kiezen uit unieke logo-inzendingen.
Een goed gemaakt logo is niet alleen een visueel leuk grafisch ontwerp, maar ook de sleutel tot het succes van je merk. Het is een kleine maar essentiële bouwsteen voor de mooie toekomst van je bedrijf. Je gebruikt je merklogo op je website, visitekaartjes, pamfletten, flyers, banners, reclameborden, packaging design, etiketten, sociale media, custom t-shirts, officiële handtekeningen & briefhoofden, en praktisch overal waar je je bedrijf zou willen identificeren. Vandaar dat je logo duidelijk moet laten zien dat je exclusief bent en in niets op je concurrenten lijkt.

Alleen een doorgewinterde en professionele grafisch ontwerper kan een uniek logo op maat maken dat de persoonlijkheid van je merk laat zien en voldoet aan je zakelijke doelstellingen. Bij DesignBro geloven we niet in algemene clip art of stock beelden! Creatieve ontwerpers van over de hele wereld sturen hun portfolio in, en ons doorlichtingscomité, bestaande uit experts uit de industrie, beoordeelt hun werk. Meestal wordt slechts 5% van de kandidaten geselecteerd, die meedingen naar jouw project. Je beoordeelt en kiest degene die je het mooist vindt.
Om te begrijpen wat een goed logo goed maakt, moeten we eerst het doel ervan begrijpen. Behalve dat een logo een visuele identiteit voor een merk is, werkt het ook als een sterk communicatiemiddel. Bedrijven hebben een middel nodig om hun producten of diensten te laten opvallen tussen hun concurrenten, en dat kunnen ze doen door exclusieve aanpassing van hun logo's, verpakkingen, reclameborden, pamfletten, websites, en ander merkondersteunend materiaal. Als je geen unieke en indrukwekkende visuele identiteit hebt, is het bijna onmogelijk om je stempel te drukken in de industrie. Een goed logo komt in wezen neer op twee dingen: een uniek concept en een vlekkeloze uitvoering.

Een goed logo moet:
 • Je bedrijfsnaam onmiddellijk met je bedrijf associëren.
 • Een blijvende indruk achterlaten op jouw klanten.
 • Kleurenpsychologie gebruiken om verschillende emoties bij je doelpubliek los te maken.
 • Een tijdloos ontwerp hebbendat relevant blijft en contact kan maken met de gebruikers, ongeacht wanneer het gebruikt wordt.
 • Beschikbaar zijn in vector bestanden die kunnen worden geschaald, afgedrukt, of op verschillende media geplaatst om de zichtbaarheid van je merk te vergroten.
Menselijke hersenen zijn ontworpen om te reageren op kleurencombinaties en ze te onthouden. Als je probeert je drie bekende merken voor de geest te halen, is de kans groot dat je de logokleuren van de merken gemakkelijk tevoorschijn tovert, nog voor je je hun lettertypes herinnert. Subway: geel en groen. Starbucks: groen en wit. FedEx: paars en oranje. Facebook: blauw en wit. Kleur is een geweldig middel om de aandacht van mensen te trekken en hun emoties aan te spreken. Het is vooral van vitaal belang wanneer je werkt aan de identiteit van een merk, vooral een logo. Inzicht in de verschillende kleuren en hoe ze de menselijke geest beïnvloeden is de sleutel tot een succesvol logo ontwerp.

Zo wordt rood vaak geassocieerd met hartstocht, macht, en soms woede en agressie, dus is het niet aan te raden voor alle bedrijven om het in hun logo te gebruiken. Paars wordt vaak geassocieerd met luxe, wat een indruk kan geven van hoge kosten van je diensten. Zwart heeft een air van mysterie en intrige. Onze ontwerpers zijn goed thuis in de kleurenpsychologie en weten hoe ze kleurencombinaties kunnen maken die je bedrijf complimenteren.
Het lettertype dat in je logo gebruikt wordt, kan veel vertellen over de persoonlijkheid van je bedrijf. Het kiezen van de juiste typografie kan het verhaal van je merk overbrengen en de effectiviteit van je logo vergroten. Integendeel, het gebruik van een verkeerd lettertype kan je bedrijf in de problemen brengen. Er is een scala aan lettertypes of lettertypefamilies om uit te kiezen, en elk daarvan verbeeldt een ander merkverhaal. Gebruik een lettertype en -stijl die synchroon lopen met het soort logo dat je voor ogen hebt. Bijvoorbeeld, als je een strak en minimalistisch logo ontwerp zoekt, is een Sans Serif, Nexa of Proxima Nova lettertype een uitstekende keuze. Wil je daarentegen dat je logo uitgebreider en klassieker is, dan kun je kiezen voor een Serif of Script lettertype dat de lussen en details van het handschrift van een schrift heeft. Als je logo lettertypes wilt combineren, gebruik dan niet meer dan 2 of 3 verschillende stijlen, want dat kan je logo er ingewikkeld uit laten zien. En ingewikkelde logo's worden door het publiek nauwelijks opgemerkt of zelfs maar herinnerd.
Een logo ontwerpwedstrijd is een wedstrijd tussen logo ontwerpers om het winnende ontwerp voor je creatieve opdracht te maken. Nadat je een creatieve opdracht (briefing) hebt geschreven (waar we je mee helpen), betaal je, start je de wedstrijd en ontwerpers besluiten mee te doen en hun ontwerp(en) in te zenden. Logo ontwerpers kunnen elkaars inzendingen niet zien.

Jij geeft feedback op de ingezonden logo ontwerpen en selecteert tot 3 finalisten. De finalisten werken hun ontwerpen bij en strijden om de winst. Je kiest een winnaar en ontvangt de logo-ontwerp bestanden, evenals het volledige copyright op het winnende ontwerp.
Bij de meeste logo ontwerp projecten zien we dat de klant de eerste ontwerpen binnen 24 uur begint te ontvangen.
De duur van het project hangt een beetje af van hoe snel je beslist welke ontwerpen je kiest.
De maximale duur van een project voor elke fase is:
 • Selecteren van 3 finalisten - max 10 dagen
 • Het winnende ontwerp selecteren - max 5 dagen
 • Ontvangen van definitieve ontwerpbestanden - max 3 dagen

Maar gemiddeld zien we dat de meeste projecten binnen 12 dagen helemaal klaar zijn. Kijk op onze tips & trucs pagina om meer te weten te komen over de volledige timing & het proces.
Ja! We geloven dat we zowel klanten als ontwerpers het beste kunnen dienen als we alleen met ontwerpers van topkwaliteit werken. We keuren het werk van ontwerpers voordat we ze toelaten tot een wedstrijd. Ontwerpers moeten hun eerder werk laten zien, en ons doorlichtingscomité, bestaande uit deskundigen uit de industrie, beoordeelt elk van deze portfolio's. Gemiddeld komt slechts 5% van de deelnemers door de selectie.
Ja! Voor slechts €45 kun je een 'standaard NDA' (geheimhoudingsverklaring) krijgen voor je logo-project. Je kunt dit kiezen terwijl je het project begint, net voor je betaalt. Dit betekent dat de ontwerpers met de voorwaarden moeten instemmen voor ze je project kunnen zien.
Eerlijk gezegd is het bijna onmogelijk om je eigen logo te ontwerpen, tenzij je een ervaren grafisch ontwerper bent. Natuurlijk zijn er online allerlei gratis logo generators beschikbaar die je uit hun ontwerpsjablonen laten kiezen, maar ze zijn vaak algemeen en missen de unieke persoonlijkheid van je merk. Bovendien, hoewel een logo maker misschien beweert dat hij zijn ontwerpsjablonen gratis aanbiedt, is dat zelden waar. Veel van hen zullen je een maandelijkse vergoeding vragen, zelfs voor het gebruik van hun ontwerp op een visitekaartje. Vandaar dat het belangrijk is om samen te werken met een ervaren custom logo ontwerper om een duidelijk, goed ontworpen logo te maken dat exclusief je merk vertegenwoordigt. Dit komt omdat ze hun deskundigheid en creatieve vaardigheden gebruiken om je bedrijfsmotto op een duidelijke en precieze manier te bedenken, te conceptualiseren en uit te beelden.
Als je je zaak ernstig neemt, heb je een goed en overtuigend logo nodig dat je merk geloofwaardigheid geeft en je doet opvallen tussen je concurrenten. In tegenstelling tot logo generators die sjablonen gebruiken om een algemeen logo te maken, gebruiken professionele grafisch ontwerpers de juiste kleuren, vormen, lettertypes en motieven om de persoonlijkheid, waarde en doelstelling van je bedrijf uit te beelden. Vandaar dat het belangrijk is om met een ervaren logo-ontwerper of ontwerpbureau samen te werken om een echt uniek en aangepast logo ontwerp voor je bedrijf te krijgen.
Omdat kwaliteit een prijs heeft, is werken met een grafisch ontwerper uiteraard duurder dan een logo generator gebruiken die generieke ontwerpen produceert. Er zijn gewoonlijk twee manieren om een kwaliteitslogo op maat te krijgen - werken met een ervaren freelance ontwerper of een gerenommeerd logo-ontwerpbureau inschakelen.

Freelance logo ontwerper kost:

 • Offshore Freelance ontwerper: $100 tot $250
 • Beginnende Freelance Ontwerper: $100 tot $1000
 • Ervaren Freelance Ontwerper: $1000 tot $5000
 • Gerenommeerde Freelance Ontwerper: $5000 tot $10000

Logo ontwerp of branding bureau kosten:
 • Ontwerpstudio: $3000 tot $30.000
 • Middelgroot ontwerpbureau: $5000 tot $50.000
 • Netwerkbureau voor branding: $50.000 tot $100.000
 • Gerenommeerd Branding Bureau: $100.000 tot $1.000.000
 • Wereldberoemde ontwerper: $100.000 tot $1.000.000

Bij DesignBro gebruiken we een mensgericht ontwerpproces, waarin je nauw samenwerkt met professionele ontwerpers om een geheel uniek, op maat gemaakt logo ontwerp te maken. Hier begint de prijs voor logo ontwerp bij slechts €275. Naarmate je eisen toenemen, stijgt ook de prijs. Onze andere pakketten omvatten:

 • Zakelijk - €420
 • Pro - €830
 • Full Agency - €1650

Voor al onze pakketten geldt een geld-terug-garantie. Lees de voorwaarden van de terugbetalingsregeling hier.
Het is een feit dat er niet zoiets is zoals de beste logo maker, generator of ontwerpgereedschap om unieke logo's te maken. Stel je voor dat je een visuele merkidentiteit gebruikt die identiek is aan die van duizenden anderen in de branche. Hoe gaat dat waarde aan je bedrijf toevoegen? Omdat ontwerpen alles te maken heeft met creativiteit, kunst, vaardigheid, en ervaring, is het belangrijk om te werken met een professionele ontwerper die zijn/haar hersens gebruikt, en niet een app.
Bij DesignBro beloven we niet alleen goede ontwerpen, we leveren ook resultaten! Daarom werken we alleen met doorgewinterde grafische ontwerpers met jarenlange ervaring in het ontwerpen van professionele logo's. Ontwerpers van over de hele wereld sturen hun portfolio in, en ons doorlichtingscomité, bestaande uit experts uit de industrie, beoordeelt hun werk. Typisch is dat slechts 5% van de aanvragers het haalt, die met elkaar concurreren om jou het winnende logo ontwerp te leveren. Met behulp van de perfecte combinatie van zakelijke inzichten en een flinke dosis creativiteit komen onze ontwerpers met unieke ontwerpen die de waarde van je merk verhogen, klantenbinding bevorderen en een betere ROI mogelijk maken.

Elk ontwerp wordt gemaakt met je bedrijfsdoelstellingen in gedachten. In tegenstelling tot gratis logo ontwerp apps die een one-size-fits-all strategie gebruiken, behandelen wij elke klant individueel en maken unieke ontwerpen op basis van de bedrijfsdoelen en demografie van onze klant. Wij bieden logo ontwerp op maat voor alle soorten bedrijven, ongeacht hun grootte, budget of bedrijfstak. Of je nu een mode, cosmetisch, medisch, advocatenkantoor logo of makelaar logo nodig hebt, wij zijn er om je te helpen.
Ja! Eigenlijk word je aangemoedigd om dat te doen. Je hebt een direct gesprek met alle logo ontwerpers die aan je project werken. Je kunt ze vragen veranderingen aan te brengen & algemene vragen stellen.
Er is geen vaste limiet aan de hoeveelheid feedback of het aantal veranderingen dat je kunt vragen, zolang er maar nog tijd voor je project over is. Je kunt rechtstreeks met de verschillende ontwerpers communiceren & je logo zo afstemmen dat je er helemaal weg van bent.
Je bent voor 100% eigenaar van het winnende ontwerp. Alle auteursrechten zijn van jou.
Je krijgt alle standaard bestanden die je van een ontwerpbureau kan verwachten, geleverd. Je krijgt de 'open', 'bewerkbare' .ai of .eps bestanden, en ook jpg en png voor direct gebruik. Als je iets specifieks nodig hebt, aarzel dan niet je ontwerper te vragen.

Deel deze pagina
Custom Company Logo Design