Bier logo ontwerp

Maatwerk Bier Logo Ontwerp - Fatbird Brewery
Creatieve, maatwerk ontwerpen
Gemaakt door de beste 5% ontwerpers
Start een wedstrijd of werk direct met een ontwerper
Ontvang volledig auteursrechtelijk beschermde en gebruiksklare bestanden
Niet goed geld terug*
Start een project Hoe te starten?
icon tree We planten 1 boom voor elk project dat je start
Maatwerk Bier Logo Ontwerp - Fatbird Brewery
Start een project
Hoe toe starten?
icon tree
We planten 1 boom
voor elk project dat je start
98% tevreden klanten white stars Totaal: 1070 reviews
Fatbird Brewery Logo
Faith Hops Love Custom Beer Logo Design by DesignBro
Industriale Beer Logo
Seven Tribes Men Beer Logo Design by DesignBro
Brewing Company Hakie Brewery Logo
Minipivovar Brewery Logo
Jale Break Out Beer Logo
Pinnacles Pilsener Brewery Brand Logo

Laat een uniek bier logo ontwerpen
om je merkverhaal over te brengen

Een uniek logo zal je helpen je stempel te drukken in de drankenindustrie. Om dat doel te bereiken moet je vrijheid van creativiteit bieden aan de logo ontwerpers zonder de natuurlijke trekken van je merk te overschrijden.

Vraag de ontwerpers zich te concentreren op het creëren van bewustzijn en het opbouwen van vertrouwen terwijl ze een krachtig logo op maat voor je biermerk ontwikkelen. Herzie aanvankelijke ontwerpen en improviseer ze om je merk te helpen zich van de massa te onderscheiden.

De vitale uitdaging van het ontwerpen van bierlogo's is een onmiddellijke aantrekkingskracht op het product uit te oefenen. Moderne bierlogo's maken optimaal gebruik van felle kleuren en afbeeldingen om interesse te wekken. Als je de merknaam wilt benadrukken, moet je gaan voor donkere achtergronden die in zijn.

Bij DesignBro begrijpen we de fijne kneepjes van bier logo ontwerp trends om met exclusieve en vernieuwende logo's te komen. Met een custom bier logo ontwerp door ons gemaakt, hopen we je biermerk zijn hoogste potentieel te zien bereiken.

Brewery Illustration
Brewery Illustration
Testimonial by Tom Billinge

“Werken met DesignBro was van begin tot eind een goede ervaring.”

“Het opzetten van het project was eenvoudig met duidelijke stappen en de resultaten waren verbluffend. We konden niet gelukkiger zijn met ons nieuwe logo en zullen het met trots gebruiken op onze website en op ons volledige productassortiment.

Marco was geweldig. Hij begreep echt wat we zochten en sloeg het uit het park. We vroegen om een aanpassing, en hij leverde boven verwachting.”

Wat kost bier logo ontwerp?

De prijs hangt af van het ontwerpniveau dat je besluit te kiezen. De verschillende opties bevatten verschillende niveaus van dienstverlening en aantal unieke ontwerpers die aan je ontwerp werken. Voor welke optie je ook gaat, je krijgt origineel en professioneel werk, uitgevoerd door uitsluitend topkwaliteit ontwerpers. Dat is de DesignBro belofte.

Starter

€275

Verwacht 3 - 5 ontwerpen
Van 3+ professionele ontwerpers gegarandeerd
Onbeperkt aantal revisies
Blind Project
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Start project

Zakelijk

€420

Verwacht 5 - 8 ontwerpen
Van 5+ professionele ontwerpers gegarandeerd
Grotere geldprijs voor ontwerpers
Onbeperkt aantal revisies
Blind Project
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Start project

Pro

€830

Verwacht 10 - 14 ontwerpen
Van 10+ professionele ontwerpers gegarandeerd
Grote geldprijs voor ontwerpers
Onbeperkt aantal revisies
Blind Project
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Priority support
Start project

Agency

€1650

Geleverd door onze full agency partner Gency.co
Verwacht 5 ontwerpen
Van 5 met de hand geselecteerde ontwerpers
Project intakegesprek met een consultant
Maatwerk oplossing
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Persoonlijke project manager
Intakegesprek aanvragen

Voeg verpakkingsontwerp voor je bierbedrijf toe

Bier Packaging Design

Krijg meer dan alleen een logo. Begin een verpakkingsproject, vanaf €690, om je merk de look & feel te geven die het verdient. Gemaakt door onze top-kwaliteit verpakkingsontwerpers, waaronder:

Logo ontwerp
Grafisch ontwerp van de verpakking of label
Ontwerp van voor- en achterkant
De ‘open’, aanpasbare vector bestanden
Auteursrecht op je uiteindelijke ontwerp

Bier logo ontwerpwedstrijd

Met de ontwerpwedstrijd kunnen onze ontwerpers meedingen naar je opdracht. Dit stimuleert originele en hoge kwaliteit logo-inzendingen. Jij kiest het winnende ontwerp dat helemaal van jou is en in alle benodigde bestanden wordt geleverd.

Logo design contest icon 1

3-10 professionele ontwerpen

Uit hoeveel ontwerpen wil je kiezen? Kies het pakket dat bij je past. Ontwerpers kunnen elkaars werk niet zien, dus er is alleen unieke en creatieve inhoud.

Logo design contest icon 2

Volledige auteursrechten & alle bestanden

Het gekozen winnende ontwerp wordt je bezorgd in alle benodigde bestanden, ook in 'open vector formaat', en je bezit de volledige auteursrechten.

Logo design contest icon 3

Niet goed geld terug*

We willen dat je gelukkig bent. Daarom noemen we het geen terugbetalingsbeleid maar onze Happy Client Policy. Lees hiermeer over de voorwaarden.

Lees meer over onze
Logo ontwerp

Bekijk meer

Question? Check our FAQ

Als brouwerij wil je je klant in een oogwenk vertellen waar je voor staat. De betrouwbaarheid van je bieren, de smaakverwachting, maar misschien wel het meest van al het verhaal. Het merkverhaal van je brouwerij, gecommuniceerd via je logo, is wat je onderscheidt van je concurrenten, ongeacht of je een ambachtelijke brouwerij bent of een wereldwijde multinational.
Ons team heeft jarenlange ervaring in de ontwerpsector. Niet in de laatste plaats onze oprichter die eerder ook een prijswinnend, toonaangevend bureau oprichtte dat met wereldmerken werkte. Uit onze jarenlange ervaring hebben we een eenvoudig, maar krachtig hulpmiddel gecreëerd dat gericht is op 2 aspecten: 1. Het verkrijgen van informatie van hoge kwaliteit van onze klanten, die aan zulke normen voldoet dat onze top-level creatieven aan de briefing kunnen werken. 2. Ervoor zorgen dat we de beste ontwerpers hebben die in staat zijn deze informatie te destilleren tot fantastische ontwerpconcepten.
Een weinig bekend maar waar feit: een merk op zich bestaat niet, het leeft alleen in de gedachten van de klanten. Hetzelfde geldt ook voor de merken van je concurrent. Door het verhaal te begrijpen dat jouw merk vertelt (of zou willen vertellen), en het verhaal dat het merk van je concurrent vertelt, zijn onze ontwerpers in staat deze visuele signalen te ontcijferen & ervoor te zorgen dat je merk de juiste emotionele triggers bevat die in de geest van je klant verder bouwen aan eigenwaarde.
Het belangrijkste is dat we het recente werk van alle ontwerpers doorlichten voor ze bij DesignBro mogen komen. We accepteren alleen de beste 5% van de ontwerpers die zich aanmelden. We geloven niet in een actieve selectie van waar ze vandaan komen, zolang hun talenten maar aan onze hoge eisen voldoen. Bovendien merken we dat de meeste van onze ontwerpers uit Europa & Amerika komen.
Ja! Eigenlijk word je aangemoedigd om dat te doen. Je hebt een rechtstreeks gesprek met alle logo ontwerpers die aan je project werken. Je kunt ze vragen veranderingen aan te brengen en algemene vragen te stellen..
Er is geen vaste limiet aan de hoeveelheid feedback of het aantal revisies dat je kunt vragen, zolang er maar genoeg tijd voor je logo project is. Je kunt rechtstreeks met de verschillende ontwerpers communiceren & je logo zo bijstellen dat je het mooi vindt.
Bij DesignBro varieert de prijs van een logo ontwerp project voor een brouwerij tussen €275 en €830, afhankelijk van het aantal ontwerpen waaruit je wilt kiezen.
De eerste ontwerpfase duurt 10 dagen, dit is het moment waarop je je ontwerpen ontvangt. Je kunt feedback geven & rechtstreeks met de ontwerpers communiceren. Daarna kun je tot 3 finalisten kiezen. Met deze ontwerpers kun je nog eens 5 dagen nauw samenwerken. Daarna kies je de winnaar & de ontwerpers uploaden hun bestanden.
Ja, als onderdeel van onze algemene voorwaarden draagt de ontwerper automatisch alle auteursrechten over zodra hij als winnaar gekozen wordt.
Je krijgt alle bureau standaards voor je 'open', 'bewerkbare' .ai of .eps bestanden, en ook jpg en png voor direct gebruik. Als je iets specifieks nodig hebt, aarzel dan niet je ontwerper te vragen.
Je kunt de NDA optie kiezen tijdens het afrekenen. Dat kost €45 extra.
Je kunt een merkidentiteit project bestellen, dat het ontwerp omvat voor je; logo, briefhoofd, envelop, visitekaartje en compliment slips. We bieden ook verpakkingsontwerp projecten aan.
Ja, neem contact met ons op & we kunnen je helpen.
Onze staat van dienst toont een 98% tevredenheidspercentage van onze klanten. Dat is heel belangrijk voor ons, maar wat nog belangrijker is, is dat we onze klanten als onze partners beschouwen. Als we een merkidentiteit ontwerpen voor een van onze klanten, weten we dat wij, en onze ontwerpers, waarschijnlijk de komende jaren met hen zullen samenwerken. We leggen graag een basis voor succes, want dat is de enige manier waarop een geweldig creatief partnerschap kan worden gesmeed.

Deel deze pagina
Custom Company Logo Design