Drank
packaging design

Seashore Drinks Packaging Design
Creatieve, maatwerk ontwerpen
Gemaakt door de beste 5% ontwerpers
Start een wedstrijd of werk direct met een ontwerper
Ontvang volledig auteursrechtelijk beschermde en gebruiksklare bestanden
Niet goed geld terug*
Start een project Hoe te starten?
icon tree We planten 1 boom voor elk project dat je start
Seashore Drinks Packaging Design
Start een project
Hoe toe starten?
icon tree
We planten 1 boom
voor elk project dat je start
98% tevreden klanten white stars Totaal: 1070 reviews
Seashore Beverage Packaging Design
Amster Gin Bottle Packaging Design
Amster Gin Bottle Packaging Design
Stagrr Vodka Packaging Design

Wat is de betekenis van een
ontwerp van drankverpakkingen?

Het productetiket, de verpakking, deelt een bepaalde boodschap aan de klanten mee, en het is deze boodschap die de koopbeslissing stuurt. De drankenindustrie is sterk afhankelijk van verpakkingen, want die helpen een indruk van het merk te wekken. Het is dus het ontwerp van de drankverpakking dat een snaar raakt bij de kopers en hen aantrekt, of het nu in een echte winkel is of online.

De drie belangrijkste functies van een ontwerp voor een drankverpakking zijn communicatie, gemak, en promotie. Het communiceert de boodschap van het merk aan de klanten, geeft een idee van het gemak, en wakkert mond-tot-mond reclame aan. Met zoveel producten in het schap is er meer nodig dan esthetiek om kopers naar je merk te lokken. Maar je moet ook bedenken dat de verpakking helpt het product te beschermen tegen morsen en besmetting. Het is dus van essentieel belang te begrijpen welke soorten materialen in de verpakking gebruikt worden, voordat je een beslissing neemt over de vormgevingselementen.

Foodtruck Illustration by Designbro
Foodtruck Illustration by Designbro

Tenslotte moet het ontwerp van drankverpakkingen ook mond-tot-mond reclame en andere promotie-acties op gang brengen. Ze moeten in staat zijn de klanten vertrouwen en trots in te boezemen. Ieder mens heeft verschillende keuzes van dranken, en ze hebben de neiging daaraan vast te houden. Ze koesteren hun favoriete merken en voelen zich er trots op. Je producten moeten deze trots kunnen opwekken door het verpakkingsontwerp. Alleen dan zullen ze de aandacht trekken van potentiële kopers.

Als het etiket een sociaal of milieu-oogmerk belicht, zal de impact van het merk enorm zijn. Dergelijke aspecten van het verpakkingsontwerp moeten echter ook van een afstand opvallen. De kleuren, typografie, afbeeldingen, en achtergronden moeten in harmonie samenwerken om een opvallende indruk te maken. Men hoeft niet voor een verpakking van top tot teen te gaan om alles in te voegen wat de drank doet opvallen. Een eenvoudig en zorgvuldig gebruik van de ontwerp-elementen zal helpen het doel te bereiken. Het is een uitdaging, zonder twijfel, maar heel goed haalbaar.

ademibar image

“Ik zal DesignBro in de toekomst zeker gebruiken en aanbevelen aan mijn vrienden”

“DesignBro stelde ons in staat de visie op onze proteïnereep verpakking tot leven te brengen. Het platform is uiterst gemakkelijk te navigeren en het team was erg behulpzaam en snel in het beantwoorden van elke vraag die ik had. De ontwerper is een echte professional.

Hij was erg geduldig en reageerde snel op al mijn verzoeken. Ik zal DesignBro in de toekomst zeker gebruiken en aanbevelen aan mijn vrienden.”

Wat kost het ontwerpen van drankverpakkingen?

TDe prijs hangt af van het ontwerpniveau dat je besluit te kiezen. De verschillende opties bevatten verschillende serviceniveaus en aantal unieke ontwerpers die aan je ontwerp werken. Welke je ook kiest, je krijgt origineel en professioneel werk, uitgevoerd door uitsluitend top-kwaliteit ontwerpers. Dat is de DesignBro belofte.

Starter

€690

Verwacht 3 - 5 ontwerpen
Van 3+ professionele ontwerpers gegarandeerd
Onbeperkt aantal revisies
Blind Project
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Start project

Business

€950

Verwacht 5 - 8 ontwerpen
Van 5+ professionele ontwerpers gegarandeerd
Grotere geldprijs voor ontwerpers
Onbeperkt aantal revisies
Blind Project
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Start project

Pro

€1625

Verwacht 10 - 14 ontwerpen
Van 10+ professionele ontwerpers gegarandeerd
Grote geldprijs voor ontwerpers
Onbeperkt aantal revisies
Blind Project
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Priority support
Start project

Agency

€4125

Geleverd door onze full agency partner Gency.co
Verwacht 5 ontwerpen
Van 5 met de hand geselecteerde ontwerpers
Project intakegesprek met een consultant
Maatwerk oplossing
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Persoonlijke project manager
Intakegesprek aanvragen

Voeg website ontwerp voor je drankmerk toe

Creative Website Design of Fatbird Brewery

Krijg meer dan een verpakking. Begin een website ontwerp project, vanaf €690, om je merk aan de wereld te tonen. Gemaakt door onze top-kwaliteit website ontwerpers en bevat:

Website design (alleen ontwerp)
Kies hoeveel pagina's je nodig hebt
Ontwerp voor desktop & mobiel
Gebruiksklare bestanden
Auteursrecht op je uiteindelijke ontwerp

Wedstrijd voor het ontwerpen van drankverpakkingen

Met een ontwerpwedstrijd kunnen onze ontwerpers meedingen naar je opdracht. Dit stimuleert originele en kwaliteitsvolle ontwerpinzendingen. Jij kiest het winnende ontwerp dat helemaal van jou is en in alle benodigde bestanden wordt geleverd.

Logo design contest icon 1

3-10 professionele ontwerpen

Uit hoeveel ontwerpen wil je kiezen? Kies het pakket dat bij je past. Ontwerpers kunnen elkaars werk niet zien, dus er is alleen unieke en creatieve inhoud.

Logo design contest icon 2

Volledige auteursrechten & alle bestanden

Het gekozen winnende ontwerp wordt je bezorgd in alle benodigde bestanden, ook in 'open vector formaat', en je bezit de volledige auteursrechten.

Logo design contest icon 3

Niet goed geld terug*

We willen dat je gelukkig bent. Daarom noemen we het geen terugbetalingsbeleid maar onze Happy Client Policy. Lees hiermeer over de voorwaarden.

Lees meer over onze
packaging design

Lees meer

Vraag? Bekijk onze FAQ

Bij het ontwerpen van de verpakking van een drankje moet men rekening houden met vijf dingen - merkverhaal, de uniciteit, gemak, esthetische aantrekkingskracht, en promotionele mogelijkheden. Hoewel esthetiek de primaire factor is om het ontwerp te helpen opvallen, dragen het verhaal van het merk, de unieke kenmerken, en het gemak dat het biedt bij tot de algemene aantrekkingskracht en verbeteren de promotionele aspecten. En dit kan bereikt worden met de hulp van professionele ontwerpers.
Aanpassing is de trend van vandaag! Hoe meer aangepast je drankverpakking is, hoe meer kans ze maakt op promotie en verkoop. De voornaamste reden om het verpakkingsontwerp te personaliseren is om het verhaal van het merk, zijn unieke eigenschappen, en kenmerken over te brengen. Een aangepast ontwerp van drankverpakkingen is ook essentieel om het merk een unieke identiteit te verlenen, wat de verkoop stimuleert. Voel je je niet onmiddellijk aangetrokken tot een goed ontworpen verpakt product op het schap? De ervaren ontwerpers van DesignBro hebben de ervaring om elk ontwerpelement in de juiste verhouding te gebruiken om die impact te creëren.
We ontwerpen momenteel alleen op bestaande vormen. Dit betekent dat je al moet weten wat voor soort verpakking je gaat gebruiken (is het bijvoorbeeld een blikje, doosje, zakje, enz), en dat je op z'n minst de maten bij benadering moet weten.
Bij DesignBro hangt de prijs van een verpakkingsontwerp af van het aantal ontwerpen waaruit je wilt kiezen. Bijvoorbeeld- wil je minimaal 3 concepten om uit te kiezen- dan begint de projectprijs bij €690. Voor een eenvoudige calculator van onze prijzen kun je kijken op onze prijs pagina.
We hebben een breed assortiment aan ontwerp producten. Kijk op onze overzichtspagina. Voor speciale vragen kan je altijd contact met ons opnemen.
Ja, je kunt extra documenten aan de briefing toevoegen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter het is voor onze verpakkingsontwerpers.
Ja! Voor slechts €45 kun je onze standaard NDA bestellen tijdens het afrekenen. Dit betekent dat de ontwerpers ermee moeten instemmen je project geheim te houden voor ze de volledige details van je project kunnen zien.
Ja! De kosten zijn €275 per extra variant. Na het eerste project kan je op het DesignBro platform eenvoudig vervolgprojecten starten met dezelfde ontwerper voor de andere varianten.
Nee. Er zijn heel veel goede drukkers in de wereld- zoek er een in je buurt & wij zorgen voor de open bestanden waarmee ze kunnen werken.
We zijn een wereldwijd platform & laten alleen de beste 5% van alle ontwerpers toe tot DesignBro. Momenteel zien we de meeste clusters van onze ontwerpers in Europa en Noord- en Zuid-Amerika. Alle ontwerpers spreken Engels op een professioneel, zo niet moedertaal niveau - maar het belangrijkste is dat ze experts zijn in vormgeving.
Onze staat van dienst toont een 98% tevredenheidspercentage van onze klanten. Dat is heel belangrijk voor ons, maar wat nog belangrijker is, is dat we onze klanten als onze partners beschouwen. Als we een merkidentiteit ontwerpen voor een van onze klanten, weten we dat wij, en onze ontwerpers, waarschijnlijk de komende jaren met hen zullen samenwerken. We leggen graag een basis voor succes, want dat is de enige manier waarop een geweldig creatief partnerschap kan worden gesmeed.

Deel deze pagina
Custom Company Logo Design