Koffie packaging
design

Baristas Roasted Coffee Packaging Design
Creatieve, maatwerk ontwerpen
Gemaakt door de beste 5% ontwerpers
Start een wedstrijd of werk direct met een ontwerper
Ontvang volledig auteursrechtelijk beschermde en gebruiksklare bestanden
Niet goed geld terug*
Start een project Hoe te starten?
icon tree We planten 1 boom voor elk project dat je start
Baristas Roasted Coffee Packaging Design
Start een project
Hoe toe starten?
icon tree
We planten 1 boom
voor elk project dat je start
98% tevreden klanten white stars Totaal: 1070 reviews
Baristas Roasted Coffee Packaging Design
Ferrucia Italian Coffee Packaging Design
Lastdrip Coffee Packaging Desigbro
Rooster Roaster Dark Coffee Packaging Design

Waarom is het ontwerp van koffieverpakkingen belangrijk?

Elk kopje koffie vertelt een verhaal! In de eenvoudigste bewoordingen helpt de verpakking dat verhaal te promoten.

Is dat dan alles wat koffieverpakkingen ontwerpen? Zeker niet! Het is nog veel meer. De klanten kunnen de smaak of de essentie van de koffie in die verpakking niet begrijpen. Maar het is de verpakking die hen helpt te beleven wat er in zit.

Food truck icon by Designbro
Food truck icon by Designbro

Vraag je je af hoe?

Goed, bepaalde elementen in het verpakkingsontwerp, zoals de pictogrammen, typografie, en beelden helpen om de essentiële kenmerken van een merk te begrijpen. Ze trekken de aandacht van de klanten en beantwoorden aan hun eisen. Mensen hebben tegenwoordig de neiging nogal veroordelend te zijn. Het gangbare gezegde dat een boek niet op zijn omslag beoordeeld moet worden, gaat niet meer op. Integendeel, het is de verpakking die de verkoopbaarheid van een product uitdraagt en een idee geeft van de inhoud. Het is het geschenk dat je klanten graag uitpakken. Het zal niet verkeerd zijn te zeggen dat de verpakking van een koffiemerk de letterlijke en visuele weergave van het merk is.

" .

Elke verpakking van een koffiemerk moet vier sleutelelementen hebben - professioneel beeldmateriaal, creatieve presentatie, opvallende kleurenschema's, en unieke constructie-elementen. Creëer de gewenste impact door deze elementen zorgvuldig en strategisch te gebruiken. Het ontwerp van de verpakking dient ook vijf essentiële functies - aantrekken, informeren, promoten en verkoopbaarheid. Als je een van die functies mist, kan dat het imago van je merk schaden en geen indruk maken op potentiële kopers.

De professionele ontwerpers van DesignBro hebben alle kennis en kunde in huis om deze doelstellingen te bereiken zonder je bank te breken. Ze kunnen je koffiemerk helpen op te vallen in de concurrentie en een plaats te veroveren in de harten van de consument. Informatie over het merk, zoals waar de koffiebonen vandaan komen en wat ze uniek maakt, dragen bij tot de algemene aantrekkingskracht. En ja, het is mogelijk die informatie te geven via visuele elementen die in de vormgeving gebruikt worden.

ademibar image

“Ik zal DesignBro in de toekomst zeker gebruiken en aanbevelen aan mijn vrienden”

“DesignBro stelde ons in staat de visie op onze proteïnereep verpakking tot leven te brengen. Het platform is uiterst gemakkelijk te navigeren en het team was zeer behulpzaam en snel in het beantwoorden van elke vraag die ik had. De ontwerper is een echte vakman.

p>Hij was erg geduldig en reageerde snel op al mijn verzoeken. Ik zal DesignBro in de toekomst zeker gebruiken en het aan mijn vrienden aanbevelen.”

Wat kost het ontwerpen van koffieverpakkingen?

De prijs hangt af van het ontwerpniveau dat je besluit te kiezen. De verschillende opties bevatten verschillende niveaus van dienstverlening en aantal unieke ontwerpers die aan je ontwerp werken. Voor welke optie je ook gaat, je krijgt origineel en professioneel werk, uitgevoerd door uitsluitend topkwaliteit ontwerpers. Dat is de DesignBro belofte.

Starter

€690

Verwacht 3 - 5 ontwerpen
Van 3+ professionele ontwerpers gegarandeerd
Onbeperkt aantal revisies
Blind Project
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Start project

Business

€950

Verwacht 5 - 8 ontwerpen
Van 5+ professionele ontwerpers gegarandeerd
Grotere geldprijs voor ontwerpers
Onbeperkt aantal revisies
Blind Project
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Start project

Pro

€1625

Verwacht 10 - 14 ontwerpen
Van 10+ professionele ontwerpers gegarandeerd
Grote geldprijs voor ontwerpers
Onbeperkt aantal revisies
Blind Project
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Priority support
Start project

Agency

€4125

Geleverd door onze full agency partner Gency.co
Verwacht 5 ontwerpen
Van 5 met de hand geselecteerde ontwerpers
Project intakegesprek met een consultant
Maatwerk oplossing
Vector (open) bestanden
Volledig auteursrecht
Niet goed geld terug*
Persoonlijke project manager
Intakegesprek aanvragen

Voeg website ontwerp voor je koffiemerk toe

Creative Website Design of Fatbird Brewery

Krijg meer dan een verpakking. Begin een website ontwerp project, vanaf €690, om je merk aan de wereld te tonen. Gemaakt door onze top-kwaliteit website ontwerpers, en bevat:

Website design (alleen ontwerp)
Kies hoeveel pagina's je nodig hebt
Ontwerp voor desktop & mobiel
Kant-en-klare bestanden
Auteursrecht op je uiteindelijke ontwerp

Koffie verpakking ontwerp wedstrijd

Met de ontwerpwedstrijd kunnen onze ontwerpers meedingen naar je opdracht. Dit stimuleert originele en hoge kwaliteit logo-inzendingen. Jij kiest het winnende ontwerp dat helemaal van jou is en in alle benodigde bestanden wordt geleverd.

Logo design contest icon 1

3-10 professionele ontwerpen

Uit hoeveel ontwerpen wil je kiezen? Kies het pakket dat bij je past. Ontwerpers kunnen elkaars werk niet zien, dus er is alleen unieke en creatieve inhoud.

Logo design contest icon 2

Volledige auteursrechten & alle bestanden

Het gekozen winnende ontwerp wordt je bezorgd in alle benodigde bestanden, ook in 'open vector formaat', en je bezit de volledige auteursrechten.

Logo design contest icon 3

Niet goed geld terug*

We willen dat je gelukkig bent. Daarom noemen we het geen terugbetalingsbeleid maar onze Happy Client Policy. Lees hiermeer over de voorwaarden.

Lees meer over onze
packaging design

Lees meer

Vraag? Bekijk onze FAQ

Een uniek verpakkingsontwerp wordt gekenmerkt door het verhaal van het merk, de informatie over de producten, en de uitzonderlijke kenmerken die het merk anders maken dan anderen. Dit zijn de drie dingen die een gemiddelde koffiedrinker over elk koffiemerk opmerkt. Vandaar dat het ontwerp deze elementen duidelijk moet laten uitkomen om aan de verwachtingen van de koper te voldoen. Bovendien, als men het verhaal van het merk op het verpakkingsontwerp kan laten uitkomen, zal dat de aantrekkingskracht verhogen en de koopinteresse aanwakkeren.
Professionele ontwerpers hebben de know-how om indruk te maken met hun creatieve vaardigheden en zakelijke vooruitzichten. De ontwerpers van DesignBro zijn bekwaam genoeg om het imago van je koffiemerk te vestigen door in te spelen op de eisen van de klanten. Ze begrijpen ook het perspectief van je klanten om hun verwachtingen tot leven te laten komen door zorgvuldig gebruik van de ontwerp-elementen. Als je merk unieke kenmerken heeft, zoals een milieufactor, of een sociaal doel, dan kan dat in het verpakkingsontwerp aan bod komen met de hulp van deskundige ontwerpers. Professioneel verpakkingsontwerp verhoogt ook de aantrekkingskracht van het merk om de ogen van potentiële klanten te vangen.
We ontwerpen momenteel alleen op bestaande vormen. Dit betekent dat je al moet weten wat voor soort verpakking je gaat gebruiken (is het bijvoorbeeld een blikje, doosje, zakje, enz), en dat je op z'n minst de maten bij benadering moet weten.
Bij DesignBro hangt de prijs van een verpakkingsontwerp af van het aantal ontwerpen waaruit je wilt kiezen. Bijvoorbeeld- wil je minimaal 3 concepten om uit te kiezen- dan begint de projectprijs bij €690. Voor een eenvoudige calculator van onze prijzen kun je kijken op onze prijs pagina.
We hebben een breed assortiment aan ontwerp producten. Kijk op onze overzichtspagina. Voor speciale vragen kan je altijd contact met ons opnemen.
Ja, je kunt extra documenten aan de briefing toevoegen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter het is voor onze verpakkingsontwerpers.
Ja! Voor slechts €45 kun je onze standaard NDA bestellen tijdens het afrekenen. Dit betekent dat de ontwerpers ermee moeten instemmen je project geheim te houden voor ze de volledige details van je project kunnen zien.
Ja! De kosten zijn €275 per extra variant. Na het eerste project kan je op het DesignBro platform eenvoudig vervolgprojecten starten met dezelfde ontwerper voor de andere varianten.
Nee. Er zijn heel veel goede drukkers in de wereld- zoek er een in je buurt & wij zorgen voor de open bestanden waarmee ze kunnen werken.
We zijn een wereldwijd platform & laten alleen de beste 5% van alle ontwerpers toe tot DesignBro. Momenteel zien we de meeste clusters van onze ontwerpers in Europa en Noord- en Zuid-Amerika. Alle ontwerpers spreken Engels op een professioneel, zo niet moedertaal niveau - maar het belangrijkste is dat ze experts zijn in vormgeving.
Onze staat van dienst toont een 98% tevredenheidspercentage van onze klanten. Dat is heel belangrijk voor ons, maar wat nog belangrijker is, is dat we onze klanten als onze partners beschouwen. Als we een merkidentiteit ontwerpen voor een van onze klanten, weten we dat wij, en onze ontwerpers, waarschijnlijk de komende jaren met hen zullen samenwerken. We leggen graag een basis voor succes, want dat is de enige manier waarop een geweldig creatief partnerschap kan worden gesmeed.

Deel deze pagina
Custom Company Logo Design