Home Branding Het kiezen van de juiste website ontwerpers

Het kiezen van de juiste website ontwerpers

by PJ
Het kiezen van de juiste website ontwerpers

Als je een website wilt laten ontwerpen, is het belangrijk dat je hiervoor de juiste website ontwerpers inhuurt. Zelf een website maken zonder ervaring is namelijk bijna niet te doen. Er zijn programma’s waarmee je een eigen website kunt ontwerpen, maar zelfs met die programma’s is het vaak lastig om goede resultaten te krijgen. Slaag je er toch in om zelf een website te maken, dan is het design vaak niet helemaal uniek of zijn er technische problemen. Hoe kies je website ontwerpers die een mooie website voor je kunnen realiseren? Hier beschrijven we aan welke eisen een website ontwerper voldoet!

Professionele website ontwerpers houden rekening met mobiele apparaten

Een ervaren webdesigner zal altijd rekening houden met mobiele apparaten. Een groot deel van je bezoekers zal waarschijnlijk een smartphone of tablet gebruiken. Als je website niet goed zichtbaar is op die apparaten, loop je mogelijk dus een hoop omzet mis. Bovendien is je website ook beter vindbaar in de zoekmachines als de website ook op de smartphone goed wordt weergegeven. Een website die zich aanpast naar de resolutie van het apparaat noemen we een responsive website. Wil je website ontwerpers vergelijken, kies dan dus voor een ontwerper die responsive websites maakt.

Zeker zijn van een uniek en modern ontwerp

Als je een unieke website wilt, kun je het best een website op maat laten ontwerpen. Wanneer website ontwerpers je een unieke website beloven, betekent dit dat zij geen standaard templates zullen gebruiken. Niet zonder dat de templates eerst grondig worden aangepast in ieder geval. Een template is een ontwerp dat eigenlijk alleen nog ingevuld moet worden. Een website met een standaard template kan zo van de grond zijn, maar uniek is de website dan niet.

Belangrijk is dat het uiteindelijke ontwerp uniek is en goed op jouw bedrijf en op de doelgroep aansluit. Bovendien moet het ontwerp modern zijn. Niemand zit te wachten op een website die eruitziet alsof deze nog uit de jaren 90 komt!

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization (SEO) is het verbeteren van de vindbaarheid in Google. Als je wilt dat je website uiteindelijk ook bezocht wordt, is het fijn als de basis voor SEO aanwezig is. De URL’s van je website moeten bijvoorbeeld logisch zijn opgesteld. Bestaat een URL uit een combinatie van willekeurige letters en cijfers, dan is deze niet geoptimaliseerd. Daarnaast is het belangrijk dat de website technisch goed in elkaar steekt. Website ontwerpers met ervaring zullen vrijwel altijd rekening houden met SEO. Dat betekent niet dat je website gelijk hoog in Google zal scoren, maar zo weet je wel dat de basis goed is.

Website ontwerpers vergelijken

Wil je website ontwerpers met elkaar vergelijken? Controleer dan eens wat voor website de webdesigner in kwestie zelf heeft. Een goede webdesigner zal zelf uiteraard ook een mooie website hebben. Daarnaast hebben weel webdesigners een portfolio. Ook op basis daarvan kun je inschatten wat voor resultaten je kunt verwachten. Tot slot kun je ook altijd om een vrijblijvend kennismakingsgesprek vragen. Zo kun je een beter beeld krijgen van de partij in kwestie.

Bij ons kun je direct een gesprek inplannen om te kijken welk design het beste bij jou past. Klik hier voor meer informatie

You may also like

Een creatief ontwerp bestellen is eenvoudig en gegarandeerd!
Twee pluspunten waar iedereen van houdt.

Start nu
Deel deze pagina